• kendi sağlığını düşündüğü için sağlıklı bir yolda ilerleyen erkektir. der ama inanmayın. kadınlar kendisine daha çok baksın ister, bunların bir kısmı one night stand peşindedir. bir kısmı da bir kızı tavlamak istiyordur.

    not: mesela ben. spor yapıp burgercılardan, pizzacılardan çıkmıyorsan bir işe yaramıyor dostum bilesin.

    edit: sen bilir kişi misin diyen olmuş. ben 2 yıl burger pizza gömüp spor yaptım, daha rahat yediğim için kilo aldığım bile oldu. bilirkişi değilim sadece kişisel bir tecrübe diyelim.
    spor ve diyeti söyleyen kişi ben değilim. hocam, şafak sezer & karate hocası vodafone reklamındaki karate hocasını oynayan kişi. aslında kendisine vücut geliştirmeyi meslek edinmiş birisi alper hoca. daha önceden spor salonuna gitmiştim ve işe yaradığını görmüştüm. spor ve diyeti bir yaşam tarzı haline getirmek en güzeli.

    edit 2: "diyet yapmak ile rejim yapmayı karıştıran andavalları gösteren başlık. diyet yapmak diye bir şey yoktur. rejim yapmak diye bir şey vardır." diye yazılmış. diyet yapmak nedir bilmeyen arkadaşlar için güzel bir entry : (bkz: #27407471)
  • çevremdeki çoğu arkadaşım, yakınım, hatta genel kanının aksine daha çok diyet yapıyorlar kilolarıyla daha meşguller.

    aylar önce spor salonunda bi erkek yine erkek arkadaşına bana bakıp bak abi insanlarda mide yok, ben de genişlemiş bi kere spor yapsam nolur, anca kurtarıyoruz filan dedi. ben de arkamı döndüğümde obez görücem filan sandım bi döndüm sıska çocuk omuzları kolları da parça parça kas, neyi dert ediyon gülüm, diyemedim. benim baya maşşallahım var etliyim deri kemik kas bi tarafım yok. ama abilerimiz gençlerimiz 2 gram fazla yese dert ediyor. six pack i olsa eight pack’i olsun istiyor. oysa kızlarımız regl döneminde yiyeceği çikolatan yaz gelmeden vereceği 5 kilodan fazla ne istedi bilmiyorum.

    ben lisedeyken bi arkadaşım spor yapıyorum diye sağlıksız hiç bir şey yemezdi şimdi de yemez sanırsam fakat body’i abartıp 110 kilo olmuş göbek ayrı bi dünya. basketçi sıska çocuk nere bu hali nere. yani ben hiç bir kızın diyetle bilinçli 15 kilo aldığını 20 kilo verdiğini filan görmedim. metabolizma meselesi galiba biz kilo versek aylar yıllar sürüyor.

    birinci dereceden yakınlarımdan biliyorum 20 kilo veriyo fenotip değişiyor kıyafetlerini yeni baştan alıyor sonra bi daha kilo alıyor arkadaşım sen manyak mısın. bu masraf bu çile neden.

    hiç kıyafetlerimi yeni baştan alacak kadar değişikliğe gitmedim ben, en fazla 80 derecede yıkayıp küçülttüm.

    amaç uğruna yapılan diyetlere sonuna kadar saygı duyuyorum. spor zaten yapılması gereken bir şey bence. (bkz: christian bale) verdi aldı durduramadık adamı ama bir amacı var. öyle işte sporu için hedef dahilinde kilo veren alan insanlara hayranım içime azcık dsiplin kaçsa diye onlara özeniyorum.

    bazılarına azıcıkcık almak çok yakışıyor.
  • diyet ve sporun sadece karşı cinse hoş görünmek olduğunu düşünen insanları ortaya çıkarmıştır. anlamıyorum arkadaş, hayat motivasyonunuz bu kadar mı başkalarına bağlı? spor ve diyetin görünümden önce gelen daha büyük yararları var. bir bilgisayar düşünün ki içine virüslü virüssüz her şey atılsın. yıllardır durduğu yerde kalsın ve içi dışı toz olsun. sonuç olarak bu bilgisayarın göstereceği performans, yediğine içtiğine dikkat etmeyen, spora vakit ayırmayıp durmadan sigara içen bir insanın göstereceği performansla eş değerdir kusura bakmayın. hayata bakış açınızdan tutun olaylar üzerindeki hakimiyet gücünüzü bile etkiler bunlar. çünkü depresyona daha az meyilli olur, karar mekanizmanızı daha efektif kullanırsınız.

    edit: imla
  • muhtemelen bu azminin çıkış noktası; en yakın arkadaşının göbeğine dokunarak:

    -"hey maşallah" demesidir.
  • kendisi ben oluyorum.

    bir hafta içinde düzenli olarak haftada 3-4 gün yüzmeye, evde olduğum günlerde de şınav ve mekiğe başlıyorum.

    aynı zamanda bana beslenme programı hazırlanıyor sevdiğim ve bu işlerin erbabı olmuş biri tarafından, ona da uyacağım sonuna dek.

    bir yandan mental sağlık, bir yandan fiziksel sağlık, mutluluk, görünüşün verdiği özgüven ve vaktin çok güzel değerlendirildiği hissiyatı.

    ne demiştik; her şey çok güzel olacak.
  • spor yapan kısmına girmekle birlikte diyet yapmadığımı itiraf ediyorum. valla seçmiyorum öyleymiş, böyleymiş, ne buldum yiyorum. çok abartmıyorum tabii ancak seçici değilim. aslında yaş gereği dikkat etmek lazım ama belirli bir rahatsızlığım olmadığı için herhangi bir kısıtlama yapmıyorum kendimce. kilolu da değilim, çok hafif bi göbecik var gerçi ama olsun...o da nazar boncuğu misali.*
  • bakım tanrısının oklarından kaçamayan erkektir. sağlıklı beden laflarının tüketim kültürüyle birleşmesiyle, artık yalnızca kadınlar değil erkekler de hedef durumundalar. daha sağlıklı görünmek, fit olmak, uzun yaşamak, daha çok beğenilmek gibi toplama bir paket sunuluyor hepimizin önüne ve bundan kaçmak da çok kolay olmuyor.
    sektör ilk olarak kadınları hedef almıştı. iki gram yediğimiz şeyden saatlerce suçluluk duyuyor, gidip koşuyor, zayıflama çayları içiyor, kendi çapımızda spor yapıyorduk. hatta ve hatta bazıları işi ileri götürerek kusuyorlardı (bkz: bulimia). sonrasında iş biraz daha spor salonlarına gitmeye döndü. istatistiklere göre (bkz: kaynak kıçım) pazartesi günleri spor salonları en dolu günlerini yaşıyor. çünkü insanlar hafta sonu yediklerinin günahlarını çıkartmak için pazartesi günü hemen salona koşuyorlar. ama ertesi gün aynı rutine geri dönülüyor.
    yediklerimiz, içtiklerimizin kalitesizliğini artık hepimiz bildiğimizden spor ve diyet yapmakta bir mahsur yok bana kalırsa. uzun yaşamak çoğunluğun hayali ne de olsa. abartıdan uzak durarak tabi.
  • sık olarak 1 yildir bulundugum konum
  • bu sürümden bizim evdeki modele de lazım.
    ilk güncelleme de umarım bu özellikleri kazanır.
hesabın var mı? giriş yap