• abc family'nin onay verdiği doğaüstü dizi. yeni ölmüşlerin beyinlerine girip cinayetleri aydınlatmaya çalışan kadın ajanın hikayesi üzerine bir dizi olacak. ilk sezon 10 bölüm. emma ıshta, kyle harris, diane farr gibi oyuncular dizide rol alacak.
  • şimdilik sadece ilk bölümünü izledim ama şunu diyebilirim böyle fringe ile source code arası bir şey olmuş dizi. olmuş derken aslında olmamış. yarın bir gün öldüğümde anılarım için beynime girmeye çalışan birileri bu diziyi görürse çok üzülürüm.
    yani belki daha iyiye gider bilemedim ama şimdilik izlemem ben bunu gibi görünüyor.
  • bugün bulduğum dizi. ilk bölümü yayınlanmış. şöyle bir konusuna baktım ve seyredeyim en iyisi dedim. sonra yok bi ekşiye bakayım hakkında ne yazmışlar acaba diye geçirdim içimden. tam arattırma yapacaktım ki, yok lan siktir et dedim, okuyacaksın şimdi entry'leri soğuyacaksın diziden. seyrettim geldim. iyi ki seyretmişim. daha 3 entry girilmiş ama ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timinin saldırısına uğraması an meselesi.

    ilk bölüm fena değildi. iyiye gidiş olur umarım. 2 bölüm sonra belli olur gidişatı.

    çok sonradan edit: ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi'ne ilk defa hak verdim.
  • olayların rahatsız edecek derecede kusursuz ilerlediği ilk bölüme sahip abc family'nin yeni bilim kurgu dizisi.

    fringe aşığı biri olarak konusunu benzer bulduğum için ilk bölümü merakla izledim. ortalama bir pilot bölüme sahip dizinin bence en büyük handikapı senaryonun yazılış biçimi. öyle ki her şey çok hızlı ve kusursuz bir şekilde ilerliyor. tam olunması gereken yerde olunuyor, konuşulanlar çok hızlı eyleme dönüşüyor ve o kadar ilginçliğe rağmen herkes her şey normalmiş gibi davranıyor. haliyle inandırıcılık azalıyor.

    yine de dizinin konusu bu tarza ilgi duyanlara kendini izlettirmeyi başarıyor. biraz daha şans verip ilerleyen bölümlere göre karar vermek gerek.

    edit: ikinci bölüm de aslında yarısında çıkılacak kadar kötüyken, hastalıktan kalkamadığım yatağımda sonuna kadar izlenmiş ve bir daha izlememek üzere diziye veda edilmiştir.
  • izlenesi, güzel bir yapım. allison scagliotti süper bir seçim olmuş. emma ishta ise rolü icabı sendromunun yarattığı iticiliği ve ifadesizliği son derece güzel yansıtıyor başrolde.
  • görsel efekt olarak vasat, konu olarak ileride toplayabilir yaaa edası ile izlenebilecek bir dizi. lakin biraz oyunculukların geliştirilmesi gerekiyor. ayrıca artık kaldı mı 2 dakikada olayın aslına girmek. hiç mi sorgulamıyoruz ?
  • şurada bir fragmanı var:

    https://www.youtube.com/watch?v=k8mxdnwt2u4

    normal bir diziden çok, kötü bir fringe parodisi gibi duruyor.
  • hatunun gotu fena degil izlerim.
  • hayatımda ikinci kez bir dizi için olumsuz yorum giriyorum. o kadar hızlı ve anlamsızca ilerliyor, o kadar berbat ki sezon ortasını bile görmese şaşırmam. benki senaryolara ve kurguya hiç takmam. dandik diye tabir edilen filmleri, dizileri hiç rahatsız olmadan izlerim. bu diziye 15 dakika ancak dayandım haliyle bitiremedim.

    eğer gerçekten bomboş bir hayatınız varsa oturun bu rezilliği izleyin.
  • ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi'nin her konuda ahkam kesmesini ben de sevmem ama, bu dizi için gelip de burayı okuyanlar için söylüyorum: izlemeyin. ben ilk bölümü izlemeden evvel başlığa baktım, bir şans vereyim dedim. 15 dakikadan fazla dayanabildim, bölümü bitireyim diye zorladım kendimi ama olmadı. başrol çok itici, konu fringe'ten çarpma ve her şey o kadar çakma duruyor ki, izlerken sinirlerim bozuldu.

    şu sıralar çok sayıda dizi türedi yine, daha iyi bir seçenek bulacağınızdan adım gibi eminim.

    edit: ben sizin için bir tane buldum bile. (bkz: the whispers)
    uzaylılar falan ilginizi çekiyorsa bir göz atın.
    bu yeni dizi isimleri de indie grup ismi gibi. sonuna s koyup kolaya kaçmışlar. *
hesabın var mı? giriş yap