• sitede sattığı tablo ile alttaki açıklamanın alakası olmayan ürünler var.

    sanat için değil amaç ticaret diyerek anlamadığı bir şeyi satıyor. ama yine de bu işlerden anlayan, en azından amatör de olsa ilgilenen birine danışsalarmış keşke.

    üstteki arkadaş yetenekli kişiler diye entry girince özgün tablolar satıldığını düşünerek bakmıştım ki tablolar hazır baskı hatta çoğu metro çıkışında bulunabilecek resimler.

    not: üstteki entryler çok reklam tadında duruyor o yüzden burayı okuduklarını düşünüyorum.

    edit: üstteki entry yetenekli diyordu hazır baskı tablo satan bu site için, entry kaybolmuş.

    edit 2: buradaki entry gge diye silinmiş.

    sayfa hakkında olumlu yorumların ısmarlama imajı verdiği site. hatta bu imaj sadece benim altıncı hislerime dayanmıyor site kurucusu entry üzerine ulaştığında kendisi söyledi. "tanınmak için eşten dosttan rica ediyoruz" diye.

    tablo sipariş etmedim hizmetleri ile bir alıp veremediğim yok fakat eleştiriye açık olmadıkları aşikar. site hakkında eşe dosta olumlu entry girdirirken hoş ama eleştiri entrysi gelince gg ilginç kuruculara sahipler vesselam.
  • tabloların ışığını biraz açmışlar gibi geldi bana
    siteden bir örnek
    https://www.tablodenizi.com/…smanli-ve-halilar/2611

    buda gerçeği
    https://i.pinimg.com/…dbb2825cff19d393b8fd5be78.jpg
  • arkadaşlar jean léon gerome'un halı tüccarı adlı tablosunu (tabiki kanvas baskısını) uzun zamandır almayı düşünmekteydim. evim tablo sergileyecek kadar şatafatlı olmasa da resimlere olan sevgimden dolayı çok sayıda tablom var. büyük çoğunluğu da kanvas baskı. bu tabloları şimdiye kadar fiyat ve kalite açısından başarılı bulduğum bir siteden alıyordum.

    burada başlığı görünce tablo denizi sitesiyle whatsapp üzerinden iletişime geçtim. birkaç mesaj yukarıda da yazdığım sitelerindeki görsellerin sanki flash patlamış gibi çok beyaz görünmesinden dert yanıp gerçekte de böyle olup olmadığını sordum. sitede yazılımsal olarak, koyu tabloların detay belli olsun diye böyle parlak gösterildiğini baskılarda böyle bir sorun olmadığını söylediler.

    ve tablo denizinden ilk siparişi verdim. ürün elime ulaştı. gerçekten harika bir kalitesi var. resmini koyuyorum ama ışıktan dolayı biraz soluk gibi duruyor. gerçeğini yansıtmıyor yani. çıplak gözle baktığınızda adeta yağlı boya bir tablo gibi canlı duruyor renkleri.
    https://i.hizliresim.com/jyyllj.jpg

    ben memnun kaldım. çok yakında başka tablolarda alacağım.
  • sevdiklerime tablo hediye etmeyi seven biri olarak daha önceden isim vermek istemediğim bazı toplu alışveriş sitelerinden tablo siparişlerim olmuştu fakat gelen ürünlerin fiyatı aşağı yukarı aynı olduğu gibi kalitesi bu siteden aldığım ürün gibi değildi,hatta açıkca söyleyim ürünleri tablo diye aldığım halde mdf denilen bir malzeme ile gerip göndermişlerdi basılan baskı kağıdı ise gerçekten rezaletti incecik bilader bare ona dikkat etselerdi ,

    gelelim tablodenizi olayına teyzemin kızı küçük masal için araştırmalardan sonra diğerlerine oranla fiyatı uygun buldum ve site hoşuma gitti alışveriş yapmak istedim , telefonla sipariş hatını arayınca ilgili arkadaş telefonla yaptığım görüşmede kaygılarıma karşı sabırla bana güvence verdi ve gerçekten eski bir firma olduklarını kendileri üretip satıklarını eğer bir problem yaşarsam ürünü geri alacakları vaadi verdiler.hiç bir kapora vs almadan kapıda ödeme seçeneği ile oluşturduğum kolaj tablom evime geldi çok memnun kaldım teşekkür etmek istedim tekrar dönüş yaptığımda benden aldığım ürünle beraber fotoğraf çekip göndermemi istediler sosyal medyada kullanmak için bende kırmadım gönderdim isterseniz sizde görebilirsiniz buyurun.
hesabın var mı? giriş yap