• tart yeni medya mutfağı'nın 2011 yazında 13 eğitmen ile 170 saatlik kapsamlı bir eğitim sonucunda sektördeki tecrübesini yeni mezunlara aktardığı, böylece bir yandan sektöre hayat verirken bir yandan da 12 kişiye iş imkanı sağlayarak kendi ihtiyacı olan kaliteli mühendis açığını kapattığı eğitim programı. bu sene de ikincisini yapmayı planlıyorlar ve başvuruları 2 temmuza kadar http://www.tart.com.tr/yazkampiüzerinden yapılabiliyor.

    ayrıca 2011 tart yaz kampı hakkında birçok veriyi de derleyip http://www.tart.com.tr/ig/sc2011üzerinden ulaşılabilecek bir infografik halinde yayınlamışlar. incelemeye değer görünüyor.
  • müthiş bir event. efendim şimdi bu tartanyanlar, tüyü bitmemiş gençleri eğitip, aralarından potansiyellerine güvendiklerini alıp über nerd aşçılar haline getiriyorlar. etinden, sütünden faydalanıyorlar. hem kazanıyorlar hem kazandırıyorlar.
    ortam filan da süper hani, ofis demezsin.
    korkma genc meendiz, işsiz durma gel katıl.
  • bak adamları hemen her gün görüyorum, çok kral adamlar, eğlenceliler lan, sitelerinden bile belli dediğim event. sorunları da aradığımda şak diye çözüyorlar yani işlerinde uzmanlar. iyi adamlar vesselam. iyi adamlardan eğitim ve iyi adamlarla çalışmak istiyorsanız gelin hulen
  • tart new media'nın sadece türkiye'nin 1 numarası olmakla yetinmeyip, dünyada da alanındaki önemli şirketlerden biri haline nasıl ve neden geldiğinin göstergesidir tart yaz kampı. umarım güzel şartlar sunan, profesyonel ve harika bir çalışma ortamına sahip tart'ı hak eden gençler başvurur ve tart'ın hak ettiği iyi, yetenekli, zeki, çalışkan ve eğlenceli olanları kazanır.

    yıllarca tart bünyesinde veya çözüm ortağı olarak bilfiil çalışmış birinin görüşleridir bunlar.
  • bu sene de tart'ın taksimdeki ofisinde gerçekleşecek 7 haftalık etkinlik. teknolojiden ziyade yazılım kültürüne dair türkiye'deki bir çok firmanın üstlenmekten çekindiği bir misyonu gerçeklemek amacındadır. bazen bir "gençler durun yurtdışına gitmeyin, istediğimiz gibi yaşayamasak da en azından çalışılabilecek bir kaç yer var" tandansi iken bazen de "uzaya roket gönderemiyor olsak da 25k concurrent connection böyle handle edilir" diyebilmektir tart yaz kampi.

    (bkz: #5101478)
hesabın var mı? giriş yap