• yer: bodrum'da ortalama bir tatil köyü. (daha doğrusu biz ortalama sanıyorduk)

    otelin rezillikleri anlatmakla bitmez ve ben üşeniyorum. sadece 1 olay anlatacağım.

    havuz başında günlerdir ibrahim tatlıses çalmaktadır. toplam 5 tane ibo şarkısı dönüp durmakta daha doğrusu. şarkılar da "tek tek ağardı bak saçlarım tektek" ,"vıy vıy vıy vıy vıy vıy şebo şemmame de şemmamme" gibi şeyler. bi süre sonra peder zickler'le beraber bu duruma garip bi şekilde bağışıklık kazandık. vıy vıy vıy dedikçe bizim omuzlar oynuyo. ama tabi sudan hallice birayla beraber biyere kadar tahammül edebiliyoruz.

    3. günün sonunda havuz başındaki barımsı yere gittim bira almaya. ve şu diyalog gerçekleşti:

    -pardon ya lütfen artık ibrahim tatlıses çalmasanız?

    --normal bir insan evladı barmen burda ne der? aa niye sevmiyo musunuz hehe falan der di mi en fazla. yok abicim cevap aynen şu:

    -neden iibrahim tatlıseslen bir husumetiniz mi var?
    -ya ne husumetim olucak tanımam etmem, sadece günlerdir çaldığınız için bıktım. anlıyo musunuz sıkıldım. reina'da bile bu kadar çalmıyolar.
    -ama müşterilerimiz öyle istiyo honfendi. (şiveyi direktoman doğu şivesi olarak düşünün)

    etrafa baktım bizden başka türk yok nerdeyse. en fazla 3 5 tanedir.

    -hangi müşteriler? ingilizler mi?
    -yoo türkler. burda ingiliz çok az zaten.

    o sırada türk bi kız şöyle dedi. "biz türküz ve biz de istemiyoruz artık."

    sabahtan beri bu anı bekliyomuş resmen ahah. sonunda yine çalmaya devam ettiler bikaç saat sonra. vıy vıy vıy vıy vıy vıy vıy vıy siktir.
  • plajdan bir anda 10. yıl marşının yükselmesi ve denizdeki insanların yüzmeyi bırakıp marşa tempo tutması, yüksek sesle eşlik etmesi ve etmeyenleri cık cıklaması.
  • akşam, kalınan otelin balkonunda kitap okurken aşağıdan birinin 12 numara ( oda numarası işte kaçtı tam hatırlamıyorum) diye bağırması, aşağı bakınca otel sahibinin olduğunu fark etmem, sonrası için:

    + efendim
    - balkon ışığını kapat fatura çok geliyo
    + nası! ama kitap okuyorum
    - tatilde kitap mı okunur, bara mara git, sahile git. nasıl tatil yapacaklarını ben anlatıyorum yeaa.
    +..!!
  • markete ekmek almaya çıkıp bisiklet çarpmasıyla yeri öptükten sonra çarpan kişiye "insan özür diler" tarzı atarlanmalar sonucunda çok yakın arkadaş olup "süper ikili" sıfatına kadar ilerlemek.
  • - deniz gözlüğü ile denizde yüzerken suyun dibindeki kumların üzerinde 10 tl bulmak.

    - çeşit çeşit turistli tatil köyünde şort ve havlusuyla plajda namaz kılan arap görmek.

    - aynı mekanın türk gecesi konseptinde animasyon olarak sakallı kavuklu sözde bir padişah çıkması ve ardından cariye kıyafeti giymiş kızların muhteşem yüzyıl dizisinin müziği eşliğinde cariye dansı yapması.

    - plajın kıyısında kafası fesli bir adamın tek sıra halinde yürüyecek şekli tasmalanmış iki deve ve bir eşekten oluşan ekibiyle sahil boyu turlaması. 20 tl karşılığında deve üstünde gezdirmesi.

    - denizin insanları kıyılara vurduğu sert dalgaların olduğu bir günde bir gurbetçinin köşeleri altın kaplamalı güneş gözlüğü ile (deniz gözlüğü değil) denize girmesi ve dalgaların arasında suda düşürüp kaybetmesi.
  • s-400 de yaşanabilecek en dumur olaylar diye okudum.
    her gun 5 tane haber gorunce
  • plajda oyun havasi.

    iki sene önce kemerdeyiz. sezlonga uzanmış yatıyorum. yanimda da rus bir cift var, kari koca. o sırada bir tekne yanaştı, içinde oyun havası çalıyor. bu, rus adam kalktı angara havası oynamaya başladı. tekne gitti, adam oyunu bıraktı, yattı aşağıya.
hesabın var mı? giriş yap