• su ana kadar oynadigim en iyi tekken oyunu...

    - icine bir adet extra adventure/fight modu ve uc tane eski tekken versiyonu (tekken 1, 2 ve 3) eklenmis...

    - oynanıs aynı ancak grafikleride bariz gelisme var

    - bol miktarda dovuscu secme imkanı var.

    -dovustukce rank alma sistemi gelmis ki gercekten oyun heyecanını zirvede tutuyor.

    paranizin hakkini veren oyunlardan bir tanesi

    bir digeri icin;
    (bkz: mortal kombat deception)
  • iki gun once satin aldigim ve iki gundur uykusuz kalarak deliler gibi oynamaya devam ettigim, tekken tag ile birlikte en mukemmel namco yapiti. eklenen yeni bolumler ve yeni arcade anlayi$i ile, kostum secenekleri ile muhte$em bir oyun. arcade bolumunde caylakliktan ba$layip tekken lord ku$agina yukselmek icin doktugum terin her damlasi ayri bir keyif verdi bu oyunun. yeni karakterlerden deli dolu monk-shaolin dovu$cusu feng wei ve tasariminda blade'den esinlenilmi$ gibi gorunen raven ile oynamak ayri bir zevk oldu. gerek degi$ik combo secenekleri gerekse yeni dovu$ atraksiyonlari ile bekledigime degdigini anlamama neden olan namco harikasidir bu oyun evet...
  • benim gibi tekken sevmeyen birisini bile saatlerce başında tutmayı başarmış dövüş oyunu. gamespy'dan 5 üzerinden 5 yıldız aldığını da hatırlatmakta fayda var.
  • daha önceki tekken versiyonları düşünüldüğünde, oynaması çok daha kolaylaşmış oyun...
  • yere çarptığım adam, yerdeki camı kırınca "vay be!" dedigim, 4-5 saniye sonra o yer duzelince, "o kadar da iyi degilmis" dedigim oyun. oyun süper o ayrı. nerede mk5? adamın karnına kılıç sokup, orada bıraktığımda akan kanların yerde kalması bence ince ama çok güzel bir detaydı.
  • dövüş oyunu sevenlerin mutlaka gidip orijinalini satın almaları gereken oyun... adamlara hakkını vermek lazım...
  • matrix, diablo, hero gibi çeşitli popüler eserlerin kokusunu barındıran oyun...
  • dunyanin en super dovus oyunudur.sadece ps2de ve arcadelerde bulunur.yoshimitsu benim favori adamim ve ne yazikki tekken6 da olmiyacakmis.ayrıca tekken 5:dark resurrection 2 yeni karakter ve yeni arka planlar ile 2005 sonunda piyasada olacaktir ki bu bence inanilmaz bir haber. ayrintili bilgi icin; http://www.tekkenzaibatsu.com/…e=article&newsid=412 ayrica aralarinda turk tekken ustalarininda bulundugu tekken5 combo videolari icin; http://www.tekkentreff.de/
  • 165 kere fala üst üste oynayınca get ready for the next battle yazısı insana baygınlık veriyor. ancak mekanlar güzel poolside, moonlit wilderness ,urban jungle hepsi birbirinden şık aferin namco.
hesabın var mı? giriş yap