• 10.08.2014 tarihli bakanlar kurulu kararı ile ankara'da kurulan ve şu sıralar inşaatı bitmiş, başvuru alan teknopark.
  • ankara'da ivedik bölgesinde yeni hizmete girmiş olan teknoparktır. büyük bir bina ve onun yanındaki birkaç yapıdan oluşur. bildiğim kadarıyla prototip üretimi yapılabilecek kiralık işyerleri de mevcuttur. ostim metro durağından doğrudan ulaşım sağlayabildiğiniz ego otobüs hattı olmasına karşın ne yazık ki henüz sefer sıklığı yeterli düzeyde değildir.
  • ankara, ivedik organize sanayi bölgesinde yer alan ve bölgedeki iki etabından ilki 2017 yılında faaliyete başlamış olan yeni bir teknoparktır. ivedik osb yönetim kurulu başkanlığı (%95 hisse) ve yıldırım beyazıt üniversitesi (%5 hisse) ortaklığıyla kurulmuştur. diğer teknoparklardan farkı, sanayi bölgesinde bulunması ve üretim yapılabilecek alanları barındırmasıdır. toplu taşıma ile ulaşım zor olmasına rağmen, kampüsün güzelliği size bu zorlukları unutturur. ortak kullanım atölyeleri de, ihtiyaç duyduğunuz birçok işi kendi bünyenizde çözebilmenizi sağlar. teknopark ankara'da bulunan nar kuluçka merkezi, bünyesindeki start-up firmalarının ihtiyacı olan destekleri sağlayabilmek için elinden geleni yapmaktadır. burada yer alan bir start-up olarak, size bu teknoparkı tavsiye edebilirim.
  • yerleşke yeni olduğu için sistemleri tam olarak oturmuş değil. kampüsü olabildiğince güzelleştirmeye çalışıyorlar ve baya da güzel görünüyor. genel müdürleri berk yavru süreci oldukça iyi götürüyor gibi görünüyor.

    fakat... proje ekibinde biraz daha kıdemli ve suratı asık bir kadın görürseniz yavaşça uzaklaşın. zira kendisi "çözüm" kelimesinden olabildiğince uzak ve iletişim konusunda çok ciddi eksiklikleri olan bir birey. odaya her girdiğimde adeta harry potter dünyasından bir ruh emici transfer olmuş ve ruhumun her bir zerresini emiyormuş gibi hissediyorum. göz teması asla kurmuyor, soru sorduğunuzda aşağılar şekilde konuşuyor işin kötüsü sürecin nasıl ilerlediğine dair bir fikri olmayan birine yetki verdikleri için olabilecek her konuda yokuş yapıyor.

    ekibinden kimsenin mutlu çalıştığını düşünmüyorum zira işini çok iyi yapan çalışanlar olmasına, rağmen ağzından çıkacak iki kelimeye muhtaç kalmalarından mütevellit olması gerekeni de yapamıyorlar.

    savunma sanayii'de zilyon tane projenin içinde yer almış, en tepeden en alttaki personele kadar sağlıklı ilişkiler kurmuş & yönetmiş, insanların bir bakışından ne düşündüğünü anlayabilecek ve sıkıntı varsa çözebilecek bir insan olmama rağmen bu kadını görünce suratımda oluşan tiksinti ifadesini gizleyemiyor ve çözüme dair bir cümle bile kurmak istemiyorum. sırf bu sebeple minimum şekilde iletişim kurup odadan çıkıyorum. şanslıyım ki kendisi ile olan ilişkim çok yakın bir sürede kesiliyor ama bundan sonra bu süreç ile uğraşacak herkese sabırlar diliyorum.

    not: bunca senelik ekşi sözlük yazarıyım böyle bir yazı yazacak kadar beni sinirlendirebildiği için kendisini tebrik ediyorum. kimseyi zan altında bırakmak da istemem hanımefendinin baş harfi t.
hesabın var mı? giriş yap