• 2007'de gösterime girceği duyurulan oyuncu kadrosu,yazar ve yönetmeni ilk filmden bağımsız olan film..

    yani oyuncu kadrosunun farklı olması gerekliliği anlaşılabilir çünkü karakterler paralel şekilde on küsür şekilde işlenmişti...ama devam filmlerinde kalite düşer geleneğinden hareketle bu filme şans tanımıyorum..hatta eminim...
    bekleyip göreceğiz..

    edit: imdb'nin yalancısıydım valla.2007 yazıyordu orda...ama film 2006'da gösterime girdi..
  • çekimleri bitmiştir. umarım ilk filmin gölgesinde kalmaz.
  • eric lively ve erica durance adlı oyuncuların başrolde olduğu, senaryo ve yönetimde de farklı ve pek bilinmeyen isimlerle çalışılmış film.
  • sanırım gösterime girmiş olan film, kaçak sinema çekimlerinin emule linki divx sitelerine düşmüş bile.

    http://www.divxplanet.com/

    ve imdb puanı 3,8
    http://imdb.com/title/tt0457297/
  • biraz once izledigim ve birincisinin kötü bir devamı olan çok berbat ve izlenmeye değmeyecek kadar kötü film. eğer ilk filmi izlediyseniz bu filmi izlemeye değmez. eğer ki ilkini izlemediyseniz ilk olarak onu izleyin ve bundan uzak durun.
  • ilkinin yanından bile geçemeyecek güzellikte, gayet gereksiz bi film.

    --- spoiler ---

    ilk filmde olduğu gibi kahramanımız her şeyi düzeltmeye çalışırken gene her şeyi bombok ediyor lakin görülen o ki bu filmde senaristler de hikayeyi toplayamamış siktir et diyerekten hazin bir sonla bitirmişler.

    --- spoiler ---

    (bkz: olmamış)
  • serinin ilk filmini izledikten sonra "yarısı kadar güzel olsa yeter"diye düşünülmüş fakat hayal kırıklığına uğranılmış filmdir.yapımcılar büyük ihtimalle ilkini izliyip büyüsüne kapılanlar muhakkak bunuda beğeneceklerdir diye düşünmüşler.tamam konu olarak oldukça güzel bir konu vardır ortada ama işleyiş bu sefer olmamıştır.bir merak,bir heyecan duyulmamaktadır.

    --- spoiler ---
    ilk filmde küçüklükten başlayıp belli bir konuyu önce izleyiciye aktarılmış.daha sonra geri dönüşlerle o konuda ki eksiklikler tamamlanmıştır.o yüzden ilk filmde bir heyecan bir merak uyanmaktadır.oysa ikincisinde bir geçmiş kullanılmadan direk olarak gelecekteki ihtimaller izlenmiştir.böyle oluncada filmde bir heyecan bir merak uyanmamıştır.filmi mutsuz son ile bitirmeleri ise bence etkiyi arttırmaktır.ama o da başarısız olmuştur kanaatimce.
    --- spoiler ---
  • ne oyunculuk bakımından bir şeye benziyor ne de olay akışı anlamından bir halta. bu kadar orijinallikten uzak, bu kadar dallama bir film yapmak için epey kasmış olmalılar. ilk filmi bir daha izleyin ki zamanınız heba olmasın. "ilk filmin popularitesinden bir şeyler kapıp onu nakite çevirebilir miyiz" düşüncesi sonucunda böyle de bir film çekelim demişler kesin. kaçın delice bu filmden.

    bu ne lan.

    buna (bkz: the butterfly effect)
  • böyle bir filmin ikincisini yapma fikri kadar saçma bir fikir duymamıştım zaten hayatımda yorumları da okuyunca yanılmadığımı gördüm. bir başka tehlike için;
    (bkz: save the last dance 2)
hesabın var mı? giriş yap