• saçma sapan dizilerin başlayıp ışık hızıyla bittiği bu dönemlerde, sona ermesin nolur diyerek izlediğim mükemmel dizi. önceleri çıtır dizi diyerek izliyordum ancak baya hafta hafta bekler oldum. bu aileyi izledikçe en az 3 çocuk diyorum bende.

    thanksgiving bölümü ile bir kez daha; jack sen ne güzel bir babasın..
  • çok samimi bir dizi. gerek oyuncuları gerek senaryosu o kadar içten ki tavsiye etmeden geçemeyeceğim.

    ''ve lütfen bende olmayan bir şeyi bende varmış gibi görmeyi bırak.'' (8.bölüm)
  • 2016 yılının en iyi dizileri listesinde ismini görünce şaşırtmayan dizi. trt yıllarından kalma adamakıllı aile dizisi özlemine deva...
  • anlamlı güzel dizi. yukarıda birileri demiş; hiçbir şey olmuyor ama her şey oluyor diye. gerçekten de öyle. izlerken akıp gidiyor. rahat vakit geçirmek için izlenecek en güzel dizilerden birisi.
  • pamuk gibi dizi.
    hem karakterleri hem de olay örgüsünün ince ince işlenmesiyle adeta bir kablolu kanal dizisi kalitesinde bir aile draması. nbc'den böyle bir iş beklemezdim doğrusu. mizahı da kaliteli dramı da.

    kesinlikle tavsiyedir.

    not: ilk sezon 18 bölümden oluşuyor. 10'uncu bölümüyle ise sezon arasına girdi. 11'inci bölüm 10 ocakta.
  • tam bir feel good movie tadında. ilk bölümünü izledim henüz ama bence güzel gibi.

    --- spoiler ---

    limonata klişesi olmasa daha iyiydi. bi de tüm karakterler çok "iyi". umarım bazılarının içinden kötülük çıkar ilerleyen bölümlerde. "ideal"e boğmasalar iyi olacak. ha bi de süprüz sonlara bayılırım!

    --- spoiler ---
  • sıcacık bir film. iyi hissettiren, ağlatan ve gülümseten.. türkiye'de yapılmış en iyi iş olan çemberimde gül oya tadında. çok başarılı
  • henüz beş bölümünü izlememe rağmen beni amerikan yapımı diziler hakkında şaşırtmıştır. karakterler o kadar iyi işlenmiş ki pilot bölümde bile hepsiyle bağ kurabiliyorsunuz. kimi zaman aşırılıklar var tabi -keş babanın kedi sevgisiyle yüklü bilgeye dönüşmesi gibi- ama bu aşırılıkların bile geçmişi iyi hazırlanmış. (şiire merak, duygusallık vb.) trajedi havası çok iyi yakalanmış genel olarak. edebiyat yapıtı gibi dizi.
  • son yıllarda "büyük" senaryoların fırtına estirdiği televizyon dünyasına ilaç gibi gelmiş, şirin bir aile dramı - komedisi.

    üstelik ciddi anlamda hem güldürüp hem ağlatan cinsten!

    oyuncu seçimlerindeki başarının da katkısıyla hikâyeye hemen bağlanıyorsunuz. şimdilik 10 bölüm yayınlanmış ve sezon arasına girmiş durumda. diziye henüz başlayanlar ağırdan almaya başlayabilir zira yokluğunda epey eksikliğini hissedebilirsiniz. diğer bölümler nasıl devam eder bilmem ama her bölüm sonu şaşırtma iddialarından vazgeçseler iyi ederler, böyle bir dizi için senaryoyu sekteye uğratabilir.

    bu arada amerika'da acayip bir şekilde izleniyor dizi. 2000'li yıllardaki lost, desperate housewives ve grey's anatomy gibi hem de!
  • nbc'nin açık ara en yüksek reytinge sahip dizisi. her bölümde tebessüm ettirmeyi başarır, bazen de gözleri sulandırır. uzun soluklu olması muhtemeldir.
hesabın var mı? giriş yap