• kırmızı halıyı anladım, görevlileri de anladım ama basın ve gazetecileri anlamadım. bunun haber değeri ne ki?
    bu arada yaz günü havalimanındaki fırtınayı andıran hava durumuna dikkat eden oldu mu bilmiyorum. yaptığınız havalimanına tüküreyim diyeceğim ama bu kadar rüzgâra karşı çok akıllıca bir hareket olacağını sanmıyorum.
    (bkz: hanım köylü olmak)

    edit: video kasım ayından kalma diyen suser arkadaşlar olmuş. kardeşiniz 2014 yılından beri her ayın her haftası birkaç kez şantiye sahasına gidip geldi ve sahanın esintisiz olduğu bir güne rastlamadı.
  • wright kardeşler uçağı bulduk diye bu kadar böbürlenmemişlerdir arkadaş.
  • zatı şahanelerine az bile yapmışlar ...
  • recep tayyip erdogani bitirecek insanlar çevresi deki bu insanlar... bu kraldan çok kralcilar.. demedi demeyin
  • o uçakta acaba yolcu var mıydı? yoksa sadece kendileri için bir sefer mi yapıldı? benim de merak ettiğim kısımı bu.
  • kurban da kestirseymiş tam olurmuş dedirtmiştir.

    eksik kalmış,olmaz öyle.
  • arkadaşlar bu kadar kör cahil olmayın lütfen . bu video 2018 kasım ayına ait muhtemelen. cumhurbaşkanı 29 ekimde açılışı yaptıktan sonra , türk hava yolları yönetim kurulu ve üst yönetimi atatürk havalimanından yeni yapılan istanbul havalimanına açılış mahiyetinde ziyaret gerçekleştirmiştir. bir havalimanına kara yoluyla gelmesini beklemiyordunuz sanırım. en ufak dükkan açılışlarında bile kullanılan özel gün ifadesi niteliğindeki kırmızı halıyı çok gereksiz eleştirmişsiniz. yapmayın , gereksiz şeylere takılmayın. biz de atatürkçüyüz , cumhuriyetçiyiz , biz de her şey çok güzel olacak diyoruz ama gereksiz durumlara takılmayın.
  • gerçekten başlığı açan ve körü körüne destekleyenlerin zır cahil olduğunu düşündürtmüştür.

    "uçağı size getirttik" diye birşey söylüyor orda. bu da atatürk havalimanından istanbul'a uçakların taşınması sırasında gerçekleştiğini gösteriyor olayın. o uçaklar zaten boş gelecekti onlar binmeseydi. kaldı ki koskoca thy'nin 40-50 yıllık evini değiştirmesi olayıdır bu. thy'nin yönetim kurulu başkanına bi karşılama yapılmayacakta kime yapılacak ?

    ayrı bir çarpıtma da 'flaş flaş flaş eşine kırmızı halı serdirtti" demektir. orda eşine serdirtmesini nereden çıkarıyoruz ? arkasındaki ekibi de görmüyorsunuz heralde. adam ha eşiyle inmiş ha tek inmiş. eşiyle inmesi de gayet güzel bir jesttir.

    ülkenin tek eli ayağı düzgün bayrak taşıyıcı firmasını da sırf politik görüşleriniz yüzünden boka batırmaya çalışıyorsunuz ya ne diyelim.
  • bizim taraftan biri yapsa ‘amaan tatlılıktan ölüyor’ diyecektiniz. adam hoş bir jest yapmış işte ne var bunda her boka kılıf uyduran sayın ekşiciler?

    çalışanların orada dikilmesi ne kadar etik tartışılır tabi ama zaten görüntülerin muhtemelen pr için kullanılacak olması durumu daha anlaşılabilir kılıyor.
hesabın var mı? giriş yap