• ilgili şahıslara alanen hakaret ve aşağılama içereken açıklamalar. kaynak duyuruya koydukları fotoğraf bile manidar.

    (bkz: trabzonspor)

    --- spoiler ---

    "tüm spor kamuoyunun malumu olduğu üzere geçmişte kulübümüzde antrenör olarak görev yapan kazım ersun yanal’ın sözleşmesi, dönemin yönetim kurulu’nun tasarrufuyla tek taraflı olarak feshedilmiştir.

    ilgili antrenör, süreç içerisinde kulübümüzden 4 milyon tl karşılığında ayrılmayı kabul etmesine karşın, kendisine karşı alınan tek taraflı fesih kararını tff’ye taşımış, sonrasında ise uçk ve tahkim kurulları ‘’tüm hukuk sistemimize örnek gösterilebilecek hız ve duyarlılıkta’’ bir çalışma yaparak dosyamızı kısa sürede karara bağlayıp kulübümüzü 10 milyon 569 bin 597 tl tazminat ödemeye mahkûm etmiştir.

    görevde bulunan yönetim kurulumuz tarafından, ilgili antrenöre son güne kadar kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik tablo ve ülkemizdeki döviz artışının etkileri anlatılarak tazminatı için indirim veya taksitlendirme taleplerimiz iletilmiştir.

    ancak; *görev yaptığı kulübe ve camiaya saygısı bulunmayan*, *trabzonspor’un kendisine verdiği şanslara rağmen ruhsuz, isteksiz ve sporun çok uzağındaki tavırlar*ına devam eden, *türk futboluna ve geleceğin sporcularına katacağı hiçbir şeyinin olmadığı - kalmadığı anlaşılan antrenör*, tüm iyi niyetli girişimlerimize olumsuz yanıt vermiştir!

    bunun üzerine kulübümüz, ilgili antrenöre 10 milyon 569 bin 597 tl, beraberindeki yardımcılarına da 963 bin 775 tl olmak üzere toplamda 11 milyon 553 bin tl’lik tazminat tutarını bugün itibariyle tek seferde ve peşin olarak ödemiştir.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur."
    --- spoiler ---
  • adamın sözleşmesini tek taraflı feshedersen o da ilgili kurum ya da kuruluşlara başvurarak hakkını pek tabii arayacaktir.kanunlar çerçevesinde,usulsüzlük mevzubahis olmadan çıkan meblağı alması kadar normal birşey yoktur.
    ayrıca taksitlendirme ya da indirim talep edebilirsiniz,ersun yanal bunu kabul etmek zorunda değil bunu bir anlayın.
    sayın ersun yanal bu kamuoyu açıklamasıyla hedef gösterilmiş ve hakkı olan parayı alırken suçlu addedilmiş.
  • izlanda ligi 2010-2011 şampiyonu trabsonspor!!!
  • futbolculari milletin onune yem gibi atmaktan oteye gecmez. delinin birisi bu kisileri sokakta gorup vursa sorumlusu bu aciklamalari hazirlayip, onaylayanlardir
  • o degilde ts, son 3-4 gunde manyak tazminat ödemistir. yeni baskanin musluklari actigini gösteren aciklamadir.

    detay editi:
    özer hurmaci - 5.3 milyon tl
    aykut demir - 9.8 milyon tl
    ersun yanal ve ekibi - 11.5 milyon tl

    abdülkadiri cimbom’a satmayi düsünür müyüz hamsi bey?
  • ersun yanal için paylaşılan açıklama, çok talihsizdir.

    suçun unsurları bakımından asli manevi faillik söz konusu olmasa bile dolaylı yoldan bir hedef gösterme çabası hissedilmektedir.

    açıkça söyleyeyim, ersun yanal'ın can güvenliği büyük tehlikededir.
hesabın var mı? giriş yap