• 2. sezon trailer'ında görüldüğü kadarıyla colin farrell'ın türlü puştluklar peşinde olan kirli bir polisi canlandıracağı dizi. sonundaki maskeli herif de kendisi büyük ihtimal. belli de olmaz tabi ama umarım öyledir. bunun gibi kıl tiplere anca kötü rol gidiyor.
  • hakkında bu kadar enrty girilince cidden başladı da ben mi kaçırdığım diye heyecan yaptım ama başlamamış. başlamamış ama yeni teaser'i gelmiş. bu da bir şey tabi. ilk sezonu kabul edelim efsaneydi ve karakterlerin değişecek olması hepimize koydu lakin fragmanı izlediğimde ilk hissettiğim bence bu sezon da olacak oldu. fragman gibi olursa her türlü efsane olacağını garantileyecek bence. müzikler de güzeldi daha ne olsun. üstelik başlamasına da az kalmış. oleey.
  • 2. sezon için yayınlanan teaser da geçen soundtrack muhteşemdir
  • dizinin senaristi nic pizzolatto'nun bir röportajını okumuştum, herif yazarken 48 saat uykusuz çalışıp ertesi gün 20 saat uyuyormuş. niye böyle bir denyoluk yapıyorsun diyesim gelmişti ki devamında da ''topu uzaklara, tellerin ardına göndermek için tüm gücünle asılmaz mısın sopaya?''* manasına gelen okkalı bir cümle geldi, şimdi hatırlamıyorum neremden uydurup nasıl çevirdiğimi.
  • 2. sezon teaserında geçen parçayı hiç bir yerde bulamadığım süper ötesi dizi.

    parçayı bilen yahut bulan yeşillendirirse çok makbule geçer.
  • ağır ve kasvetli bir ortamda geçen, sadece sekiz bölüm çıkmasına rağmen efsane literatürüne girmeyi başaran ve has drama yapan matthew mcconaughey'inin baş rolde oynadığı hbo dizisi.
  • inanilmaz soylemler barindiran dizi. asagidaki konusmayi defalarca dinlemistim ilk duydugumda.
    --- spoiler ---

    people. ı’ve seen the finale of thousands of lives man. young, old, each one is so sure of their realness,that their sensory experience constituted a unique individual. purpose, meaning…
    so certain that they were more than a biological puppet.
    well, truth wills out, and everybody sees once the strings are cut off,
    all fall down.
    --- spoiler ---
  • matthew mcconaughey'den sonra colin farrell'ın aynı tadı verebileceğini düşünmüyorum.trailer'ı da izledikten sonra, ilk sezondaki kaliteyi yakalamaları mümkün değil bence.

    dipnot:bu entry önyargılı ve öngörülü bir şekilde yazılmıştır.
  • taylor kitsch yeniyetmesinin ve colin farrell denyosunun rol alacağı ikinci sezonu benim icin ayrı bir dizidir. ikinci sezon rust cohle karakterinin ekmeğini yemekten başka bir şey yapmayacak.

    ben affleck'in batman olmasından sonra en cok şaşırdığım şey oldu, bu iki zurnanın benim icin kült olacak/olmuş bir dizinin yeni safhasına dahil olmaları.
  • hassiktir metyuv reyis yok mu artık dizide!!!
hesabın var mı? giriş yap