• bir dönemin dış politikası gereği söylenmiş bir söz. her fırsatta zırt pırt söylemenin anlamı yok. tork çocoğo orop çollorondo olmoyocok..

    amerika dünyanın diğer tarafında operasyon yaparken kendi çıkarları için mi yapıyor yoksa o bölgedeki yerel toplumların çıkarları için mi yapıyor.

    türkiye libya’da suriye’de afganistan’da bulunurken, şehit verirken hangi saiklerle bedel ödüyor.

    hemen altımızda 1 milyon insan bombalarla tükeniyor. siz hâlâ arap çölü nefretindesiniz.

    aşın artık şunu.

    edit: anlaşılan bu entry ilgili kişileri çıldırtmışsa benziyor. tüm lanet ve gazap küfür yazanların üzerine olsun. en büyük musibetler siz küfür yazanların üzerine olsun. en ağır acılar sizin başınıza gelsin. orada acı çeken çocukların hakkı için.

    edit: “oyloyso son got oroyo.. cılar” tsk uygun gördüğü vakit gitmemiz gereken yere gideriz .

    edit: sizin milliyetçilik anlayışınızın ülkeye bir katkısı yok. türk milliyetçisi ve devletçi birisi 100 yıl önceki dış politikayı papağan gibi söyleyip durmaz. ucuz ve sıradansınız.

    edit: bir yazar öyle bir sözün hiç söylenmemiş olabileceğini söylemiş. belkide lozan 2023 efsanesi gibi bi şey:)
  • bayıldıysanız gidin ölün çölde arkadaş ama muhtemelen türk değilsiniz zaten.
  • aktroll saçmalığı.

    aynen aynen. sınırları açalım hatta tüm askerlerimizi filistin'e gönderelim.

    türksünüz oğlum, türk. arap billuru yalamaktan vazgeçin artık.
  • taraf ya da zaman gazetesi tarafından atılmış bir başlıktan farksız iddia. aynı dil, aynı zihniyet.
  • sen tüfeğini al git, türk askerini bu işlere karıştırma. at tüfeği.
  • asıl sizin bu arapperestliğiniz baydı.
  • dış politika gereği söylenmiş bir söz değil, orada bizzat savaşmak zorunda kalmış ve türk askerinin halini, çektiklerini ve yerel halkın o türk askerine karşı tutumunu ve ihanetini görmüş, bunlara gücenmiş insanlar tarafından söylenmiş nice sözden biridir. siz arap çöllerini bu kadar seviyorsanız kendiniz gidin. ama sizde o götün olmadığı biliyoruz, o yüzden evinde huzurla oturan ve tarih bilinci olan türk çocuklarını peşinizden sürükleyemiyorsanız diye tepinmeye devam edin.

    türk çocuğu, arap çölleri için kanını dökmeyecek!
  • (bkz: #158093587) kendin git madem bro oturduğun yerden ahkam keseceğine
  • arabiniza bir , çölünuze iki, ummetinize üç kardeşim, umrumuzda değil filistin. bak valla sikimizde değil, çok umursuyorsan siktir git savaş kimin yaninda savasacaksan.
    ortada milli bir çıkar da yok , safi ümmet goygoyu. olum bu devlet ve 80 milyon insan sizin mastürbasyon mecraniz değil. inandığıniz saçmalıkları bedelini halk ödemek zorunda değil. inanın cennetiniz, sehadetiniz , ummetiniz, islam kardeşliğiniz de umrumuzda değil, kendi kendine neye inanıyorsan inan, bedel ödeyeceksin de bireysel olarak istediğini yap ama ülkeye bunu dayatamazsiniz. konumuz bile değil.
hesabın var mı? giriş yap