• özel hizmet ekibi turkcell platinum veya vodafone red'deki gibi telefonunuz arızalanınca gelip alıp yedek telefon verip tamir ettirip getirmiyor. böyle bir hizmetleri yokmuş.

    global lounge hizmeti efsane ama sadece türk telekom prime mini, midi, maksi ve ekstra tarifelerinde geçerli. yani bol internetli tarifelerde geçerli değil. onlarda sadece türk telekom prime lounge kullanılabiliyor. gitmedim ama orası da güzelmiş. fakat içki yok.

    muadillerindeki gibi prime tarifeleri yurtdışında günde 10 tl'ye kullanılamıyor. bazı tarifelerde yurtdışında 1 saat aranma ediye. onun dışında kademeli yurtdışı paketleri var fakat internet kullanımı için çok pahalıya geliyor.

    sinema kampanyası da olsa tadından yenmeyecek.
  • aynı zamanda bu kişiler thy'nin wifi sistemi olan uçaklarında kullanıcı adı ve şifrelerini girerek ücretsiz internete girebiliyorlar. normal şartlarda business yolcusu değilseniz eğer 15 dolar bayılmanız gerekiyor.
  • rakiplerinde olan, arızalı cihazı adresten alıp sizin adınıza servise gönderme hizmetini devreye sokmuşlar. ayrıca çeşme ve bodrum'un sağlam beach'lerinde hem %50 indirim hem de birçok ayrıcalık (ücretsiz frozen, sualtı kamerası kullanım ve özel hediyeler) sunmaya da başlamışlar. ben istanbul'dayım derseniz suada'nın havuzunda da geçen seneki gibi %50 indirimli giriş yeniden başlamış. bence prime abonelerine önem veriyorlar. fırsatlar oldukça iyi. ayda 3 kez ispark kullanımı. havalimanlarında, hatta interneti olan thy uçaklarında ücretsiz internet, az da olsa ciceksepeti indirimi, türk telekom prime lounge girişi gayet güzel. budo neyse de helitaksi, deniz uçağı indirimleri çok lükse kaçıyor. tek seferlik tav passport hakkınız var. şifre alıp ilgili numarayı alıp adres veriyorsunuz. 2-3 güne kartınız geliyor. atatürk havalimamında hızlı geçişten geçiyorsunuz. çeşitli yerlede sıra beklemiyorsunuz. normalde tav passport'te primeclass ve comfortclass lounge kullanımı var fakat bu kampanyada sadece türk telekom lounge'a girebiliyorsunuz. biz biraz ısrar edince primeclass'a girdik. oto kiralama için avis yerine özellikle web sitesi doğru düzgün çalışan bir firma ile ortaklık yapsalar daha iyi olurmuş. turkcell platinum europcar %50 daha avantajlı bence. bir tek yurtdışında internet kullanımı sıkıntılı. günlük belli bir ücret karşılığında kendi tarifemizdeki hakları yurtdışında kullanabilsek rakipsiz olacak.
  • biletix bilet fiyatlarında %25 indirim kodu sağlayan hizmet. türk telekom prime olup, kod gönderebilecek yazarlara selam ederim.
  • atatürk havalimanı'ndaki (bkz: türk telekom prime lounge) 1 kasım'da kapandığından, ücretsiz lounge kampanyası da bitmiştir.
  • prime tarifesine yeni yıl 10 gb paketini 40 tl ye kullanıyorum zorlu uğraşlar sonucu elde ettik .
  • havalimanı lounge hizmeti bitti. ücretsiz işpark bitti, ve daha önemsiz bir sürü ayrıcalık bitti. biletix indirimi güzel ama o da yakında biter. bu arada sitesindeki internet aboneliği fiyatları aylar öncesine ait, aradım abonelik icin, bu fiyatlar dogru degil, o site bize ait değil dediler.
  • türk telekom s.o.s veriyo dikkattt!
  • vergiler dahil 21 tlye 1000 dk 1000 sms 8 gb internet aldığım tt servisidir. fiyat bakımından ve benim için sadece internetin önemli olması nedeniyle müthiş tt servisi.
hesabın var mı? giriş yap