• cumhur ittifakının en küçük ortağı doğu perinçek'in yaptığı sıradışı çıkıştır.

    türkiye'nin dış borcunun 500 milyar dolara yaklaştığını belirten perinçek, mühim uyarılarda bulunmuş.

    --- spoiler ---

    son dönemlerde akp'ye ve erdoğan'a destek açıklamalarıyla gündeme gelen vatan partisi genel başkanı doğu perinçek, bu kez hükümeti eleştirdi. ülkedeki ekonomik kriz üzerinden akp'yi eleştiren perinçek, "türkiye iflas noktasına geldi" dedi.

    --- spoiler ---

    kaynak burada
  • ulan perinçek (bkz: fırıldak kubi) 1 sen 2. üstünüze tanımam.
  • rusya'yla iliskiler gerilince yine donus yapti. en baba muhalif olur yakinda.
  • omuz verirken bunu bilmiyordu sanki. bir bakkal dükkanını batırsan alacaklılar her şeyini hacizler. bir şirket batırsan muhtemelen daha o safhaya gelmeden iş bilmediğin anlaşılır, kovulur sittim sene iş bulamaz aç kalırsın. şimdi bunlar koca devleti batırdı, her şeyini özelleştirme adı altında sattı. ne bir ceza alacaklar ne bir hesap verecekler, iktidar olmanın avantajları ile yedi ceddi tok, zengin gezecek. cezayı sandıkta kesermiş vatandaş, kesti diyelim giden gelecek mi? o borçlar hemen ödenecek mi? ne güzel dünya. 500 milyar dolar borçlan, üstüne bir o kadar devlet yatırımı olan taşınmazı sat. elde 3 köprü, 5 hava alanı, 5 tane saray. saraylar şahsımın tapulu malı. geri kalanı yandaşımın işletmesi. paralar nerede ?

    edit: @gulunce guller acan isimli arkadaşımızın hatırlatmasını da ekliyorum

    sadece var olanı satmadılar; garanti ödemeli araç geçiş, yolcu uçuş, hasta sayili 25-30 yıllık yol köprü havalimanı şehir hastaneleri ile gelecek de borclandirildi.
  • doğu perinçek sen abdülhamiti savundun dan sonra çok da ciddiye almamak lazım. ülke ekonomisi iç açıcı mı hayır değil ama bu meczubu da dikkate almayın lütfen.
  • çıkar göster
  • bizim yazlık sitesindeki mahmut dede de böyle arada sırada konuşuyor. tek fark, onu televizyona çıkartmıyorlar.

    keşke perinçek'i de artık çıkartmasalar da gidip yazlıkta tonton dede olarak emekliliğini yaşasa. o halde daha çok sevilir ve dinlenir bence.
  • perinçek bu söylemiyle hiç kimselerin göremediği olguyu zamanın ötesinden görüp söyleyerek kitlelerin ağzını açık bırakmıştır. kimsenin böyle bir şeyden haberi yoktu, teşekkürler perinçek, bu milletin gözünü açtığın için.
hesabın var mı? giriş yap