• ülkenin duvarlarını bile sattılar çatının çökmemesini istiyorlar.
  • bence yalan haber.
    o kadar altınımız olduğunu sanmıyorum.
  • doğruysa bildiğin çok vahim lan. doğrulanmaya ihtiyaç duyan karabasan.
  • 118 degil tam miktar 300 ton civari bir satis gorunmekte kayitlarda.

    2 ay oncesine kadar turkiyenin altin rezervleri 546 ton civariydi tum uluslararasi kaynaklarda da gecer.

    gecen hafta aciklanan rakam 240 ton civari. burada eksilen kisim abd de tutulan kisimdi ve daha onceki entrylerde olayin gerceklesmesi sirasinda abd den gelebilecek bir ceza karsisinda bu kismin baska bir ulkeye transfer edilmis olabilecegini anlatmistik.

    beklenti kayitlarda transfer sonra gorunmesi idi ancak bu altin birden kayitlardan cikti. son raporda 240 ton. ivari gorunuyor. egrr onumuzdeki donemlerde ortaya cikmazsa belli ki bu altini hupletmisler demektir.
  • önce hüplet sonra gümlet
  • kim almiski o kadar altini vay arkadas
  • ingiltere’ye verilen ipotekli tonlarca öz sermaye altınlarımızdan sonra pek de koymaz bize. ülkede uyuyan bir %51 ve korku siyaseti ile bastırılmış bir muhalefet var. 3 kuruş kazancımız olsun da, sesimiz çıkartarak onu da kaybetmeyelim diye düşünen milyonlar varken, çok afedersiniz götlerindeki don satılsa ses çıkarmazlar.

    bu millete müstehak. daha beter olmamız lazım.
  • bizi kıskanan almanya’nın en son 3371 ton altını vardı onu da bir araştırmak lazım artmış mı acaba? kıskançlıktan bizim altınları mı aldılar acaba? her iblisliğin başı amerika’dan hiç bahsetmiyorum 8 bin küsür ton altınları var.
  • evler inşa eder, villager basar ve madene gönderip madene çıkarttırırız, diye espri yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. belki de plan budur? insaata yüklen, en az 3 çocuk yap, sal gitsin dünyaya ve piyasaya.

    yahu, ülkemizdeki madenleri bile kanadalılara vs satmışız, adamlar çıkartıp götürüyorlar. biraz gerçekçi olalım, bu yeni dünya düzenine tutunamadı ülkemiz. hem tutunmak zorunda da değil. hepimiz aldık tarih dersleri. birkaç yüzyılda bir yıkılıp yeniden kurulmadı mı hükümdarlıklar, imparatorluklar. daha 100 sene olmamış türkiye cumhuriyetinin yaşı. hatırla bak, tarih kitabında 2 sayfa çevirince 200 sene geçiyordu. haritadan silinenler eklenenler oluyordu. çok takılmamak lazım.
hesabın var mı? giriş yap