• dizimag kapandığından beri süregelen, dizileri takip sıkıntısını siz de yaşıyorsanız, tüm sıkıntılarınızı yok edecek bir mobil telefon uygulaması. http://www.tvshowtime.com/ dan da aynı şekilde faydalanılabilir.

    en azından benimkileri yok etti iki günde.

    indirin kurun.

    takip ettiğiniz dizileri aratın, favlayın. en son hangi bölümü izlediğinizi işaretleyin.

    sonra ajanda ekranında hangi diziniz ne zaman yayınlanacakı çok şık bir şekilde takip edebilirsiniz.

    ayrıca diziler hakkında yorumlar, oylamalar, imdb linki vs gibi bir sürü tatminkar özelliği daha var. yeni takip edilecek dizileri bulmak açısından da çok hoş.

    benim çok işime yaradı.

    artık yayın takibi açısından unutulan dizi, hangi bölümde kalındığı unutulan dizi kalmayacak gibi.

    edit: www.tvshowtime.com eklendi.
  • sizde sürekli dizi izlerken hangi bölümde kaldığınızı unutup önceki bölümleri açıp ileri sara sara "lan buraları izlemiştim" diye sar allah sar kafayı yiyorsanız, ilaç gibi gelebilecek uygulama.
    ios ve android için mevcut. daha önce internet sitesi üzerinden olan tv calendar isimli siteyi kullanıyordum ama bunun cep telefonunda olması çok güzel.

    diziniz yayınlandığında bildirim olarak haber vermesi filan da çok işe yarıyor. habire çıktı mı lan dizinin yeni bölümü, yayınlandımı falan filan derdinden kurtarıyor.

    ayrıca program içinde de çok güzel özellikler var. mesela meme (caps) yapma özelliği var. dizinin bir bölümünü izledikten sonra, o bölümle ilgili tartışma panosunda meme yapmayı seçtiğinizde, dizinin o bölümünün bütün sahnelerinin capsleri alınmış halde önünüze geliyor, oradan istediğiniz sahneleri seçip meme yapabiliryorsunuz.
    çok komik memeler olabiliyo bazı dizilerde, ama tabi vampire diaries gibi dizilerde kızlar genelde stefan damon'la alakalı şeyler yapıp duruyorlar.
    ben hayatımda öyle uğraşıp da meme yapmışlığım yoktur ama, bu uygulamada arada yapıyorum çünkü kolay.

    bu kadar çok meme diyince kendimi yiğit özgürün karikatürü gibi hissettim.

    sonuç olarak çok fazla yabancı dizi izliyorsanız kullanın kesinlikle.
  • eğer bolca yabancı dizi takip eden bir insansanız, çok fayda sağlayan kaliteli bi' uygulama. ayrıca arşivlediğiniz dizileri de ekleyip görebiliyorsunuz. ayrıca sezon arası vermiş dizilerin tarihleri geldiğinde haber vermesi. kısaca çok ama çok iyi bi' uygulama.
  • followmy.tv'nin son aylardaki kötü durumundan dolayı sitedeki üyelerden birinin serzenişinde bahsettiği sitelerden biriydi. bu siteyle 4-5 gün önce tanıştım o üye sayesinde ve cidden mükemmel bir iş çıkarmışlar yapan kişiler. basit bir dizi takip etme sitesi yerine bambaşka bir ortam kurmuşlar. telefon için yapılan uygulaması ise cabası. özene bezene yapılmış bir uygulama olduğunu çok belli ediyor.

    onlarca dizi takip ediyorsanız kullanmanız gereken bir uygulama.
  • benim gibi huysuz mu huysuz bir dizi takipçisini bile memnun etmiş uygulamadır. hele ki düşük sürüm inadınız devam ediyorsa hem telefonunuza hem de sık kullanılanlar listenize rahatlıkla dahil edebilirsiniz...
  • yeni sezonu beklenen dizilerin tarihleri açıklandıysa geri sayımıyla kalpleri fethetmesi ayrı güzel bir özellik onu ayıralım. hangi dizinin izlemediğin kaç bölümü kalmış, bölüm adları neymiş, son izlediğin bölümle ilgili yorumlar nasılmış, hangi dizileri izlemişsin hepsini gösteren bir uygulama. devam etmesine rağmen artık izlemeyeceğin dizileri arşivleme özelliği var yıllar sonra devam etmek istersen son kaldığım yerden devam edebiliyorsun. türlerine göre dizileri keşfedebiliyorsun da.

    genel olarak güzel bir uygulama yabancı dizi sevenler için ideal hatta bazı türk dizileri de var içinde.

    bence web sitesi uygulamasından daha kullanışlı.
  • trakt.tv gibi bütün playerlarda add-on olarak yer alması gerekiyor bence. bir diziyi izledikten sonra el ile izledim demek bazen sıkıcı olabiliyor.
  • bulunabilecek en kapsamlı dizi takip uygulaması.. olanların en iyisi olması eh işte izlenimi vermesin cidden iyi. feed sekmesi güzeldir bölüm bazlı yorumlar düştüğü içinde spoiler yemezsin, yayın saatinde bildirim alabilirsin, dizilerine kaç gün kalmış geri sayımını yapar. got'dan başka dizi izlemiyorsan indirme de dizi tutkunuysan direk yumul
  • çok güzel ve pratik bir uygulama raiki08 sağolsun, onun sayesinde haberdar oldum. şu ana kadar toplamda 2 ay, 7 gün, 11 saatimi dizi izleyerek geçirmişim. toplam 2826 bölüm.

    scrubs, house md ve friends'i 4 er kere izledim. bi de o ek seferleri koysak daha da coşacakmış*

    uygulamasının bir kısmı türkçe, bir kısmı ingilizce ama. düzeltilmeli, böyle zihni yoruyor.
  • dizilerle haşır neşir olanların mutlaka bir göz atması gereken enfes program.yaklaşan dizilerin tarihlerini göstermesi, bölüm çıktıktan sonra bildirim atması gibi güzel özellikler var.ayrıca topluluk tarafindan diziler ya da bölümleri için yorumların olduğu, capslerin ve giflerin havada uçuştuğu güzel bir ortamı var.
hesabın var mı? giriş yap