• izmirlilerin haklı istekleridir. biz de rahat, konforlu, ekonomik ulaşım imkanı istiyoruz. birileri bık bık bık konuşmadan, yüz göz olmadan yolculuk yapmak istiyoruz. dört buçuk milyonluk şehirde eminim uber'in piyasası hiç de az olmaz.
  • an itibariyle uber yoneticilerine cagrimizdir. gelin izmir'de faaliyete baslayin burda hayvan gibi pazar var. ayrica istanbul'da karsilastiginiz organize sarı terorist eylemlerle burda karsilasma ihtimaliniz cok daha dusuk. ama tabi bunun garantisi yok zira terorist her yerde terorist.

    benim evim yokusta. hasta kardesimle gece 11.30'da hastaneden cikip alsancaktan evimize gitmek icin taksiye biniyoruz. gidecegimiz yeri soyluyorum devam ediyoruz. eve yaklasiyoruz yokusu cikacakken taksici yavaslayip mal gibi suratima bakmaya basliyor. noldu diyorum devam edelim yokusu cikacaz. durak bize bu yokusu cikmayi yasakladı diyor. yasaklamak ne demek hemserim diyorum ayrica arabana bindigimde gidecegim yeri sana anlattim simdi benden 40 lira para alip burda indirecek misin bizi bu yokus benim taksiye binme sebebim zaten diyorum. gozlerini buyutup dislerini sikarak uzatma kardesim cikamam yokus mokus mal sahibi cikma diyor yokusta kaza yaparsam masrafi bana yazar diyor. canimizi kurtarmak icin parasini verip iniyoruz arabasindan. giderken arkamizdan o. cocuklarina bak ya gibi bir sey soyluyor.

    tekrar soyluyorum izmirliler olarak rahat, guvenli, insancil ulasim hakki talep ediyoruz. bu taksici barbarligina gelin bir son verelim. uber acilen izmir'e gelsin.
  • köylere hizmet vermeye başlamadı diye biliyorum.
  • bursa’da da olmalı
  • ızmir'de taksiyi yoğun kullanan biri olarak şimdiye dek ne mesafe konusunda ne de başka bir konuda sorun yaşamadığımdan, katılmadığım istek. ama kanımca mesleki zorbalık hali bulaşıcı ve tahriklere açık bir durum. yani kısaca, aman tadımız kaçmasın
hesabın var mı? giriş yap