• eczacı ulaş yurdakul, 2014 yerel seçimleri için chp'den malkara belediye başkan adayı gösterilmiştir.
  • 2014 yerel seçimlerinde chp'nin 12-0 yaptığı tekirdağ'ın malkara belediye başkanı. 80'li.
  • malkara belediyespor'un kaybettiği 3 puan için aziz yıldırım gibi açıklama yapmış süper malkara başganı. vay başganım.

    hatta erman toroğlu'ndan neyim eksik dercesine dakika dakika pozisyon değerlendirmesi bile yapmış.

    atatürk sözü arada ne alaka onu ben de çözemedim.

    sizle alakalı değil galiba ama bide belediye işleri falan var. yollar kötü. yollar bok gibi. çökmüş ya çööööökmüş. alloo.

    ana caddenin ortasına pazar yeri kurduruyorsun farkında mısın? ana cadde haftanın bir günü kapalı bak burada yazmış meslektaşın amcam.

    köpeklerden o güzel çamurlu yollarda yürüyemiyoruz. farkındaysanız kaldırım demedim çünkü kaldırım yok ki çoğu yerde. hav hav hav diyorlar ulaş başgan.

    kendi arabama değil valla belediye aldırdığınız yeni makam arabalarına, passatlarınıza üzülüyorum.

    bi de 80 tane köyünüz var değil mi? hatırladınız mı? hani hastalarına ahırda bakılan köyler. yoktur bence de yoktur. hani bağğğzı belediyeler yaşlı hastaların evlerini temizliyor; yemek veriyor, bakımlarını üstleniyor, kıyafet alıyor falan ya.

    bizim parti sosyal politikaları olan parti miydi? unuttum.

    malkara çöplüğünün merkeze 4 km uzakta ana cadde üzerinde olması size ilginç geliyor mu mesela? ölen ezilen onlarca köpek. kaza yapan bir ton araç. bana ilginç geliyor ondan sordum.

    bir de bu hafta sonu ne sular kesildi ne elektrikler. insanın zoruna gidiyor. ben yine siz mahçup olmayın diye hiç musluk falan açmadım.
  • malkara tarihinin en yıkıntı belediyesini devralmasına rağmen yolların yapımına başladı. borçlu olduğu işçilerin parasını ödedi. sayısız sosyal aktivitelerle belediye ile halkı yan yana getirdi.

    organizasyonlarda protokol uygulamasını kaldırarak eşi ile birlikte halkın içine karıştı.
    hazırlıksız bir şekilde büyükşehir uygulamasına geçilip gelirlerinin düşmesine rağmen şehir içi yayalaştırma, et kombine tesisi otogar gibi büyük projeleri bitirme noktasına geldi. hayvan barınağının temelini attı.

    özellikle sosyal belediyecilik anlamında her cumartesi bir mahallede oranın halkıyla sabah kahvaltıları organize ederek sorunları problemleri ve talepleri ilk ağızdan dinledi.

    4 yıldır alt yapı projesinin bitmemesi sebebiyle malkara’nın yaşanmaz hale gelmesini projeyi sonlandırarak daha güzel bir kent haline getirdi.

    yeni doğan bebekleri teker teker hastanede ziyaret ederek çam sakızı çoban armağanı tadında küçük hediyeler vererek hoş geldin bebek projesini hayata geçirdi.
  • sosyal medya kullanmayı seven genç başkan.

    ancak birileri körü körüne övünce komik olmakta. hadi başlayalım.

    işçilerin kuruşu kuruşuna parasını ödedi. helal olsun ama akp döneminde alınan 100'den fazla sözleşmeli belediye çalışanına yol verdi. 200'e yakın chp'li genci belediyede işe aldı. hatta bir kısmı muhtemelen ekşi'de yeni yazar da oldu.

    ancak sayı kontrolsüz olduğundan dolayı; 5 aydır maaşlarını ödeyemiyor.

    kesinlikle halkla yakın ilişkiler içinde. hep yanımızdan yeni makam passatı veya 300.000 liralık mercedes jipi ile vızzzz diye geçiyor.

    sular yine sık sık kesiliyor.

    yollar asfaltlanmaya başladı. ama daha çoooooook asfaltlanacak yer var. kilit taşı döşemeye de başladı. ancak ilk önce kendi oturduğu binanın çevresine yol ve kaldırım yapması komik oldu. bir üst sokağı bok götürüyor.

    şehir içi yayalaştırma yaptığı yer öyle komik oldu ki. kendi bile bu kadar kötü bir sonuç çıkacağını düşünmemiştir. ağaçsız, yeşilliksiz, komik bir caddesi oldu malkara'nın. işte fotoğrafı. siz karar verin.

    hoşgeldin bebek projesi çok hoş. ancak genelde ali ihsan hoca'nın fotoğraflarını görmekteyiz.

    sabah kahvaltıları çok güzel. ama sonuçsuz.

    sokaklarda aşısız köpekler cirit atıyor.

    sokakları temizleyecek görevlisi yok.

    8 ay önce sağlık ocağımız için istediğimiz ufak yol yok ve sağlık ocağının etrafında gezen onlarca başıboş köpeğin toplanması için yazdığımız yazı kuş oldu.

    hayvan barınağının temeli nerede acaba. lütfen yalan söylemeyelim olur mu?

    sayısız sosyal aktivite dediğiniz eğer caddede palyaço oynatmaksa komik. genelde büyükşehir görmemiş trakya halkı seviniyor böyle şeylere.

    gerçek sosyal aktivite dediğimiz yürüyüş yolumuz mesela yerle yeksan oldu.

    neyse biz hala kendisinden umutluyuz.
  • başganım muhteşem bir hizmet ile 3. malkara yaz su kesintisi şenliğini saat 09-16 saatleri arasına almış.

    ayrıca başganım bununla da yetinmemiş malkara'ya deniz de getirmiş.

    başganım daha da dev bir hizmetle, madem yol yapamıyorum dur lan park parası alayım düşüncesiyle tekpark hizmetini ayağımıza getirdi. böylece 5 liraya tavuk döner yemek için 5 lira park parası verebileceğiz. süper. ayrıca aracımızı deniz kenarına da park edebiliyoruz.

    trakya'nın nusaybin'i olan ilçemize yol yapımı adlı iğrenç kelimeyi sokmadığı için kendisine minnettarız.

    hdp malkara teşkilatının yola mayın döşemesi için bekliyoruz. çukur bol. bombayı kapıp gelin.
  • başganıma ait eczane h2 almaya gittiğimde, malesef yok doktor bey dediler.

    başganım elinden geleni yapıyor ve musluktan sürekli oksijen veriyor.

    h2 olmadığından biz evde suyumuzu yapamıyoruz. bu bizim suçumuz.
  • istanbul görmemiş birinden belediye başkanı olamıyor malesef.

    bir büyüğümüz; "adam iyi hoş da burada doğmuş büyümüş, ufku malkara kadardır" demişti.

    doğruymuş.

    chp eline geçen fırsatı feci kaçırdı. yazık.
  • ahahahahahahaha.

    komik adam vesselam.

    malkara'nın giriş ve çıkışına dev tombik tombik fotoğrafını bastırmış.

    malkara'ya yine bekleriz derken üzgün üzgün bakıyor. hoşgeldiniz derken gülerek. melih başganım'dan öğreniyorlar bunu.

    tombik yanaklarını görmeye can atıyorduk çok teşekkür ederiz bu dev hizmet için.

    gerçeklere gelecek olursak;

    tüm malkaralı akp yanlısı akpli gençleri belediyede çöp işçisi olarak istihdam etti. böylelikle akp'ye yanaşan roman vatandaşları kendinde tutuyor.

    bu roman gençlerde çalışıyoruz zannediyor. asgari ücretle. böyle olunca belediyenin tüm geliri maaş olarak ödenmiş oluyor.

    kısaca bize yine yol ve su yok.
  • balıkesir kepsut cezaevinde kürt olduğu için 8 kişi tarafından dövülerek katledilen mahkum. sabah haberi okuduğumda nefesim kesildi 8 kişi toplanıp tek başına savunmasız bir adamı döverken hiç mi vicdanınız sızlamadı? telefon konuşmalarına bakılırsa yaptıklarıyla övünür vaziyetteler, ya cezaevi memurları olup bitenin bu kadar farkındayken nasıl göz yumup ortak olursunuz bu şiddete? böyle muamele gören bir insanın psikolojik sorunlarının olmaması mümkün mü? kim bilir daha nelere maruz bırakıldı, aklım yüreğim almıyor.
hesabın var mı? giriş yap