• bir çalinti araç hadisesi yaşadik. pazarlikta bu aralar cok sıkılar, piyasada da 2.el fiyatlar cok karisik zaten, biraz da ondandir belki. evraklari tamamladik parayi yatirdilar. yapmalari gereken de bu zaten, en azindan bu anlamda işlerini yapiyorlar.
  • geçen yıl trafik + kaskoyu 4000 liraya yaptıkları sigortayı bu yıl 1. derece hasarsızlık indirimi ile birlikte 6500 lira civarı teklif eden firma. paralar suyunu çekti herhalde.
  • tavsiye etmeyeceğim firma, 3 yıldır kaskomu kendilerinden yaptırıyordum, bu sene teklif dahi vermediler, hasar falan da yok sebep soruyorum yapmak zorunda değiliz diye yanıt alıyorum. belli büyüklükte firmalardan şaşmamak lazım.
  • kasko için kendisinden 8200 tl teklif alarak dikkatimi çekmiş kasko şirketidir. buna en yakın teklif 6680 tlydi. günün sonunda 2200 tlye başka bir firmada yaptırdım.

    sanırım müşteri seçiyorlar istemedikleri müşterilere de yüksek fiyat çekiyorlar.
  • üzerime kayıtlı araçlardan birinin trafik sigortası için x şirketinden 461.41 tl teklif aldım, unico sigorta da 930,88 tl teklif vermiş yani x şirketinin 2 katından da fazla, devlet umarım bu işe bir el atar.
  • sbk nın kara parasıyla alınmış şirket. aklı olan uzak durur.
  • heksagon müh. ve tasarım a.ş.'deki sbk holding hisselerinin singapur’da kurulu rb ınvestment pte isimli bir şirkete devredildiği mayıs 2021'de ticaret sicil gazetesinde ilan edilmişti.

    13 temmuz'da ticaret sicil gazetesinde bu hisse devir kararının “sehven” alındığı gibi eşi benzeri olmayan bir karar gördük. dolayısıyla heksagon müh. halen sbk holding bünyesinde bir firmadır.

    ticaret sicil gazetesi kopyaları için tık

    unico sigorta'nın hakim hissedarı da heksagon müh. ve tasarım a.ş.'dir. dolayısıyla günümüz itibariyle unico sigorta bir sbk holding şirketidir.

    ayrıca meşhur paramount otel’in de unico sigorta’ya satıldığı gibi haberler mevcut.

    unico'nun bu koşullar altında varlığını sürdürüp sürdüremeyeceğini ilerleyen günlerde göreceğiz.
  • parasını çöpe atmak isteyenlerin gelmeleri gereken yerdir. zor anınızda asla yanınızda olmayan ve sizi dağ başında bırakabilecek kadar umarsız bir şirket.

    24/12/2021 de bozulan aracım için poliçemde olan çekici hizmetinden faydalanmak istedim ancak bunlar çekici gönderemeyeceğini söyledi. bana aracı kendi istediğim şirketle çekerek ücreti ödemem ve faturayı kendileri adına kestirmem ve iletmem halinde, bu paranın bana 15 iş günü içinde ödeneceği bilgisi verildi. bu seçeneği kabul etmediğimde ise başka bir çözüm sunamayacaklarını söylediler ve yardımcı olmadılar. aracı kendimiz çektirerek fatura kestirdik ve faturayı 27/12/2021 de şirkete ilettik. bugün faturayı iletmemin üzerinden 20 iş günü geçmiş olmasına rağmen hala ödeme tarafıma yapılmadı. 20 gün önce yaptığım 30'a yakın müşteri hizmetleri görüşmesinde ödediğim çekici parasının verileceği söylendi. ama şu an müşteri hizmetlerini aradığımda, sadece bir çekici hakkım olduğu ve onu da kullanmış olduğum için ödeme yapmayacaklarını söylüyorlar. tek çekim hakkım olduğuna dair poliçemde de kesinlikle böyle bir cümle geçmiyor.

    velhasıl kelam, ben yandım eller yanmasın...
  • yol yardım birimi 10 numara 25 dk dirbekliyorum telefonda halen birisinin açmasını bekliyorum.
hesabın var mı? giriş yap