• sağda solda erkeğim diye utanmadan gezen bir tip. buna sürü emanet etsen hepsini kurda kaptırır gelir. öylesi basiretsiz öylesi beceriksiz erkek demeye bin şahit bir sünepedir. yarım debriyaj nedir bilmez, vites atmasını beceremez, motor freni denilen üst teknolojiden haberi bile yoktur. kısaca bir pedala basıp bir kolu oynatacak beceriye sahip değildir. ama sahip olmak durumundasın ibiş niye? çünkü sen erkeksin. güçlü durmak zorundasın. ayyy hiç uğraşamam vites mites dersen erkek olamazsın. bu böyle. bana kızsan da şu an sonuç değişmez minik ibne. bu böyle!

    bunların mottoları peki karıcım ile öyle olsun aşkım arasında gidip gelir. yönetici felan olamazlar, insan yönetmekten de anlamazlar. kariyerleri bok gibidir doğal olarak otomatik aldığı 50binlik aracını kredilerle zorla almıştır. aldığı 2 bin lira maaşın yarısı kredi borcuna gider. otomatik aldığı araç yokuşta geri kayınca niye böyle oldu diye ağlamaklı olurlar. yarım debriyaj ne bilseydin kaydırmazdın işte dallama dersin küserler sonra.

    ikili ilişkilerde kılıbıklardır. genellikle hiçbir işten anlamazlar çünkü anlamak için uğraşmazlar. aldatılmaya layık erkeklerdir. aldatılsa bile anlamazlar ya neyse.

    şöyle çevrenize bakın nerde kıl kuyruk, yavşak ibne gibin bir erkek varsa tutun onu arabasına sürükleyin. ekseriyetle otomatik vites kullandıklarını göreceksiniz.

    sizin adınıza ben utanıyorum lan basiretsiz ibneler. ıyyyy
  • otomatik vites araba kullanmayanların bok attığı erkek. rahatlığı keşfetmiştir, motorun devriymiş, debriyajmış uğraşmaz misler gibi gider yolunda.
  • yeni nesil otomatik viteslerin düz vitesten bile daha hızlı vites geçişi yaptığını bilen erkektir.bunun tersi ise doğan slx vs kullanıp kendini kimi raikonnen falan zannediyordur herhalde.
  • dsgyi veya zfi keşfetmiş erkektir.
  • kullandigi araba a5 olabilir..
  • bamya kadar siki olmayan erkek. malum bamya sahipleri sadece vites değiştirirken o kadar büyük bir uzuvu ellerine alıyorlar.
  • "araç vitesi" ile "erkek olmak" arasındaki gizemli bağı çözmeye gitmeme neden olan erkektir.

    insanın hayatta hiçbir amacı ve başarısı olmayınca kullandığı arabanın vitesiyle övünüyor demek ki.
    hayır işin trajikomik tarafı, biri önünden şununla geçse hiçbir insan evladı da çıkıp "otomatikmiş ya la bu, topsun olm tam topsun!" diyemez. buyrun bu da aracın vitesi.

    hadi dağılın şimdi.
  • sağ ayağıyla vites değiştirmenin keyfine 10 sene önce varmış erkektir. 100 km de fazladan yakacağı 1 lt benzine takılmaz, hayatını yaşar.

    (bkz: sene olmuş 2012 düz vites mi kaldı lan)
  • kesinlikle olmadığım kişidir. çünkü birincisi, ben erkek değilim, ikincisi, babamın arabasını kullanıyorum ve üçüncüsü, babamın arabası düz vitesli. yapabilecek bir şeyim yok yani. üzgünüm.
hesabın var mı? giriş yap