• 25 haziran 2014'te piyasaya çıkacak, meraklandıran ve yürek yakan 2d adventure oyun.

    http://valianthearts.ubi.com/
  • 1.dünya savaşı sırasında askerlerin gerçek yaşanmış hikayelerini konu alacak ubisoft yapımı bir oyun. sanatsal yönüyle piyasadaki diğer oyunlardan ayrılan bir yapım gibi görünüyor, çıkış tarihinede çok az kalmış 25 haziran'da 12 euro'dan satılacak.
  • harika çizimler ve müzikler eşliğinde 1. dünya savaşını anlatan, ubisoft montpellier tarafından geliştirilmiş olan oyun. 5 ayrı kişinin hüzünlü hikayesini takip ediyoruz günlüklerinden. 1. dünya savaşı hakkında gerçek bilgilerin aktarıldığı "historical facts" diye bir bölüm de var. oyun bütün duygusallığıyla savaşın ne kadar korkunç olduğunu milyonuncu kez derinlerde bir yerlerde hissettirebilmeyi başarıyor. savaş temalı olsa da adam öldürmeli değil, daha ziyade trine benzeri bulmacalar ile ilerliyor. child of light ile birlikte, ubisoft'un bu seneki sanat eserlerinden biri. özellikle hungarian dance no.5 eşliğindeki şu sahnesine ayılıp bayıldım.
  • oynayış tarzı olarak oldukça basit olsa da birinci dünya savaşında geçen hikayesiyle, kurgusuyla ve tabi ki müzikleriyle mükemmel bir oyun olmuş. sonuyla bünyeyi alt üst edebilecek bir etkisi var. emile'nin söylediği sözle her şey özetlenmiş gibi.
    "war makes men mad"

    özellikle sonuyla akıllardan çıkmayacak bir oyun. söyleyecek pek bir şey bırakmıyor.
  • çabucak bitmiş oyun, 4. chapter son bölümmüş meğer.
    iki günde bitirmiş bulunmaktayım, öyle güzel, öyle tatlı ilerliyor ki. bittiğinde ağzım açık kaldım, biteceğini bilseydim bu kadar çabuk tüketmezdim diye.
    evet hikayelerin akışı, işlenişi, görüntüler (yani savaş alanlarını yaşatması) ve tabii müzikler söylendiği gibi harika, oynayın, oynatın...
  • dinlenmek istediginizde oynayabileceginiz oyunlardan biri...
  • ps4 için satın alıp oynarken başından kalkamadığım şaheser; gerek müzikler, gerek hikaye gerekse de karakterler insanı kendisine bağımlı kılıyor; oynayın, oynayın, çok seveceksiniz.

    edit: üşenmedim, aradım http://www.youtube.com/watch?v=l3rclyaoxwa adresinden içinden seçmeli soundtrack'ine ulaşabilir, defalarca dinleyebilirsiniz.
  • bug'ını siktiğimin oyunu.

    ikinci bölümde mi ne; spoiler olmasın, amerikalı yarmayla alman hatlarını yararken bir çamur deryasına bulanıyor ki yanımızdaki anafartalar kumandanı giyimli britanya askerleri güle oynaya çamurdan geçerken biz her seferinde mitralyöz kurşununu kafamıza yiyoruz. bir değil beş değil, defalarca denedim sonuç yine aynı. en sonunda dayanamadım, puzzle kıvamındaki bu oyunun youtube'dan oynanışına baktım hatayı kendimde arayıp, yok arkadaş youtube'daki videolarda da adamlar güle oynaya geçmişler çamurdan. aynı sorunu yaşayan birkaç kişiyi buldum internetten, net bir çözüm yok. yıldım amına koyayım aynı yerde tam aynı noktada ölmekten.

    oyunu oynamaya başlayalı beri buraya çok güzel şeyler yazmayı düşünmüştüm (kimi etkileyecekse) ama bir bug tüm atmosferin içine sıçtı. şansınız yaver giderse oynayın ama, güzel oyun.

    saatler sonra gelen edit: ulan oyunun bugı bile puzzle gibi, saçma bir şekilde oyunun çözünürlüğünü düşürünce hata ortadan kalkıyor. 15-20 saniye düşük çözünürlükte oynayıp bahsi geçen kısmı geçmek mümkün.
  • oyunda bulunan notların, objelerin ve mektupların mutlaka okunması gerekir çünkü atmosfere uygun bilgiler veriliyor. mesela tünellerde oynadığınızda ne kadar uzun tünellerin ne amaçla yapıldığı vs. gibi.

    şahane müzikleri vardır ayrıca keşke daha uzun olsaydı.

    oynayın etkilenin.
hesabın var mı? giriş yap