• piyasaya 6 liradan giriş yapmış yeni zehirimiz. bugün bana zorla sattılar oradan biliyorum. bir tane kadın denemek ister misiniz ayağına verdi bakkalda, telefon numaramı falan istedi hatta. akşam bu sigara eşliğinde bi çay içebilieceğimizi söyledi. dayanamadım aldım. aramasını bekliyoruz.
    yok lan öyle değil de hakkaten telefon numarası ve bir takım bilgiler istediler bu sigarayı satın alırken. sanki bidona benzin alıyoruz anasını satiyim. zaten vermedim.
    firmadan sigarayı beğenip beğenmediğinizi ve devam edip etmeyeceğinizi soracaklarmış sözde.
    lan çok ayıp. söz verene ilk 1 sene beş buçuktan mı veriliyor. öyle bi garantisi mi var. sigarayı bırakmaya çalışıyoz zaten. sinirlendim şu an. sigara fena değil ama. sağlığa zararlı olması dışında güzel. (yasal uyarı)
  • bir kent switch değil ama aradaki fiyat farkı dağlar kadar(5tl - 9tl)olduğu için içeyim dediydim. pek bulunmuyor piyasada. bugün buldum ama zamdan etkilenip 6 tl olmuş. kaçak kent switch alamayınca bunu alacaz artık. sonuç olarak diğer switch sigaraları göre uzak ara f/p oranı en yüksek sigara.
  • bakkal amcalarca nasil telafuz ettigimizde anlayacaklari konusunda bir anlasmaya varirsak lucy strike den hizlica gecis yapacagim sigara.
  • birçok switch sigara deneyip en sonunda başlangıçta fiyatı uygun deyip tercih ettiğim sonunda da müptelası olduğum sağlığa zararlı kamış
  • fiyat performans açısından on numara. baya da iyi satılıyor şu sıra nereye sorsam kalmadı diyorlar, artık çevre marketlerin yeni sigara getirme günlerini öğrendim amk.
    bir kent switch olmasa da 5.50tl lik fiyatıyla cezbeder.
  • nadiren de olsa mentollü sigara isteğimi bastıran uygun fiyatlı sigara. kuzenim içiyor bunu, ben de alıyorum bazen. bir kent switch, bir marlboro blue ice etmez ama fiyata bakınca üstüne basıp geçer ikisinin de. aferin viceroy.
  • ilk birkaç sigarada harika hissettiren ama son 2-3 dalda mentolünü patlattıktan sonra mentollü mendil tadı veren sigara.
  • 26 eylül 2014'ten itibaren tarih kategorisene girecek ucuz zehirimiz.
  • bir ara mentollü sigaraya sardığım ve hepsini denemek istediğim için başladığım sigara. lucky strike, bazen kent switch derken viceroy switch' te devam ettim. bayadır bunu içiyorum ama 1 seneyi aşkın süredir mentolünü patlatmadan içiyorum. acaba mentolünü mü bozdular? tadı mentolünü patlatınca çok kötü geliyor. ya da ben mentolden sıkılmış olabilirim, çünkü diğer tüm mentollü sigaraların mentolü de çok kötü tada sahip. ya topluca mentolü bozdular ya da ben mentollü sevmiyorum artık. beni sigaraya bağımlı yapan da marlboro mentollüydü aslında. o güne lanet olsun*.
  • 2013 yılından beri düzenli ilişkimizin olduğu sigara.naçizane önerim mentolünü patlatmadan içiniz yoksa boğazı fena kurutuyor.
hesabın var mı? giriş yap