• kendisini "yazar koçu" olarak adlandıran kişi. yazarak hafifleyin diyor! bak sen!

    aşağıda, facebook sayfasına yazılmış bir şey var. yazar olmak isteyen arkadaş yazmış. ikinci alıntı ise cimcoz hanımın yorumu. ibret-i alem için.

    "ela gözleri, hırsız bir geceden kaçmış bir çift yıldızdı o soğuk ve karanlık koridorları aydınlatan. saçları bir rüzgârdan yeni kurtulmuş yorgun bitkin salınıyordu zayıf omuzlarında sarı bir başak gibi... dudakları bir ırgatın susuzluktan çatlamış dudakları sanki..."

    "... bey, tasvirleriniz güzel. şiir sözleri gibi. ancak düz bir yazıda, mesela bir öykü ya da romanda bu kadar ard arda gelen tasvirler, metaforlar okuru ambale eder...takip etmekte zorlanır. araya eylemler ve diyalog koyarak dengeleyebilirsiniz. belki de şiir yazmayı seçmelisiniz...çünkü bunlar güzel"
  • önce yaranı yaz kendin şifalan, sonra metaforlar deryasında tüpsüz dalarsın, sen bile şaşarsın diyen, içinden gerçek geçen gerçek insan.
  • yeni deneme kitabı hepsi 6 dakika'yı çıkaran yazar koçu.
  • insana yazma cesareti veren sinirli kadın. derdi yazmaktan çok yazdırmak olan kişi... fayda sağladığı sürece yaşam enerjisi artar gözlerinden görürsünüz.
hesabın var mı? giriş yap