• 1989 doğumlu sağ açık ve forvet oynayabilen, an itibariyle de manisaspor'da oynayan futbolcudur.

    18 ocak 2009 manisaspor sivasspor macinda oldukça etkili olduğu gözlemlenmiş ve savunmanın arkasına bu kadar hızlı sarkması, gelecekte isminin çok daha fazla duyulabileceğini düşündürmüştür. gerçi söz konusu maçın sonlarına doğru yorulunca omer kozen'in oyuna girmesiyle beke doğru kaymıştır ama göstereceğini göstermiştir o dakikaya kadar.

    ayrıca yaşının gerektirdiği ve yaşıtlarında çokça rastlanan her kavganın içinde olayım, hakeme koşayım, itiraz edeyim, gibi tad kaçıran düşüncelerin içinde olmayıp hatta ortalığı yatıştırmaya çalışan bir olgunlukta hareket etmesi de başka bir artısıdır. umarım bozulmaz.
  • ilk kez 2 eylul 2007 vestel manisaspor galatasaray macinda super ligde forma giyen oyuncudur. selcuk inan'ın kırmızı kart görmesiyle, yaklaşık 13-14 dakika ya oynamış ya oynamamış olarak, aşağıdaki cümlelerle ifade edeceği oyundan alınmak travmasını yaşamak durumunda kalmıştır.

    'süper lig'deki ilk maçımdı. galatasaray'la oynuyorduk. ben o gün oynamayı beklemiyordum. 72. dakikada oyuna girdim. holosko, rafael ve benim yer aldığım bir hücum üçlüsü oluştu. 2-2'lik skoru yakalamıştık. selçuk inan kırmızı kart görünce kenardan 3 numara kaldırıldı. filmlerde olur ya hani, kötü anlarda ağır ağır her yer bulanıklaşır. bana da öyle geldi. sanki tribünler üzerime çöküyordu. taraftarlar alkışlayıp moral vermeye çalıştı. sonra giray bulak hocam bu değişikliğin gerekli olduğunu, takım 10 kişi kalınca hücum bölgesinden bir oyuncuyu kenara almak zorunda kaldığını anlattı. sonuçta haklıydı ama benim açımdan bakıldığında da gerçekten bir oyuncunun yaşayabileceği en kötü durumdu'

    oyuncunun konu hakkındaki açıklamaları http://www.tff.org/…ult.aspx?pageid=200&ftxtid=6089 adresinden alıntılanmış olup, röportajın tamamına yine aynı adresten ulaşılabilir.
  • mourinho bile eğer sadece karabükspor maçının özetini izlese kendisine tapar, inanılmaz ötesi iyi bir maç çıkarmış olan hot prospect for the future ...
  • bugün canlı canlı izlediğim turgutlulu sağ kanat oyuncusu.

    sahadaki abileri bağırmadığı müddetçe daha iyi işlere imza atacağına hiç şüphe yok.

    45 numaralı formayı terletmektedir.

    sol ayağını kuvvetlendirmesi şarttır.
  • bu çocuğun soyadını her duyduğumda aklıma bir küfür geliyor.
  • tarzanlar tarafından manisanın çocuğu yakıştırması yapılan kıvrak kontratak silahı. kendini oyun görüşü yönüyle geliştirmesi gerekiyor. maçın içinde olduğu zamanlarda çok etkilidir. bir anda savunmanın arkasına sarkar farklı ama başarılı son vuruşları da mevcuttur.
  • galatasaray'a transfer olmak üzere olan oyuncudur.
  • göktanrılı liglerde allah'ın oğlu manasına gelen yiğit ismi. galatasaray'a gelirse zeus olur, herakles olur.
  • mustafa sarp'tan kurtulma ihtimali dolayisiyla gerceklesmesini dort gozle bekledigim transfer. kadro genisligi acisindan da fena olmaz hani.
  • galatasaray'a gelmesi büyük ihtimalle kesinleşen isim. şu an için bonservis bedelinin düşürülmesi için galatasaray farklı takas teklifleri düşünmektedir.
hesabın var mı? giriş yap