• başvuru tarihi yılan hikayesine dönmüş burs programıdır. ales beklenecek mi beklenmeyecek mi şu aralar tartışma konusudur.

    her konuda olduğu gibi bu konuda da bilgilendirme yapılmamaktadır. vatandaş için var olan bir kurumun vatandaşı kale almaması çok ilginç.
  • (bkz: coming soon)

    yönetmelikte değişikliğe gidilmiş artık yazılı sınav geliyormuş. link

    yönetmelikteki değişiklikler açıklandığına göre 10-15 gün içinde kadrolar açıklanır.
  • boğaziçi, odtü ve ankara üniversitesi kadrolarını yazacak olanların dikkatli olması gereken program. ankara üniversitesi "benim bu kadrolardan haberim yok" deyip iptal davası açtı ve kazandı geçen senelerde. bu emsal olabilir, benim bildiğim odtü ve boğaziçi hukuka başvurur haberiniz olsun

    ne kötülüyorsunuz be sanki başvurucam da rakip eliyom. benim kadrom var olm üniversitede, paşa paşa okuyorum ylsy ile işim olmaz, hayatınız kaymasın diye dedim valla kötü bi niyetim yok.
  • başvuru işlemlerinin bugün son günü olduğu eğitim/çalışma programı.

    olacağından değil de insan başvuruyor işte.
  • neden okul tercihi degil de sadece alan tercihi yapilabildigini anlamadigim ve acaba ben mi yanlis bir sey yapiyorum diye dusundurten program. bilen biri yesillendirirse mutesekkir olurum.
  • nereye, ne için, nasıl başvurması gerektiğini dahi algılayamayan bünyelerin de başvurduğu program. hangi akla hizmet yapıyorlar bilmiyorum. muhtemelen mülakata girip, kazansalar da gitmeyecekler. ya da gidip bu işi beceremeyip bi dünya borca girecekler.

    kılavuzu okumayıp "ya alla sen, okuyan bana bi anlatıversin." diyen aptalların da başvurmaya çalıştığı programdır aynı zamanda.

    ilkokul düzeyinde zekası olanların dahi anlayacağı şekilde başvuru ücretinin nereye yatırılacağının açıklanmasına rağmen "para nereye yatıyor ya? tercih sayfasında bulamadım." diyen zeka özürlülerin de başvuracağı programdır.

    devlet boşa para harcıyor bu şapşallara. mülakat umarım bu şahsiyetleri elemek için yeterli olur.

    edit: he bir de bi torpil hikayesidir ki anlatılıp duruyor. mülakatı kazanamayan aptalların, aptallıklarını gizlemek için sığınacakları bir bahane lazımdı. bulmuşlar. önceden de yazıyorlar ki ola ki gidemezlerse "ben demiştim la torpil var diye gördün mü!" diye konuşmaya devam edecekler.

    valla forumlarda sorulan sorulara bakınca açıkça görülüyor ki içlerinden gidecek zekaya sahip olan çok az. geçen sene gene iyi birilerini bulup göndermişler. ben devlet olsam bu kaz kafalıların hiçbirine para harcamazdım.
  • mülakata çağrılacak adaylar açıklanmıştır.
  • benim de mülakata çağrıldığım hede. mülakat tecrübesi olanlar yeşillendirirse sevinirim.
  • ylsy sürecinden hiçbir şey anlamadım.
  • sosyolojiden mükalata çağrılanların içinde ben de varım. geçeçn yıl sosyolojiden neler sorulduğuna yönelik bilgiye açım sevgili suserler.
hesabın var mı? giriş yap