• ekşisözlük'teki birçok entry'de ve birçok yazarda, bir sürü suser'ın aradığı güzellik. oturduğun yerden arayınca oluyor mu peki? bakalım.

    x: güzel entry kasan, ama yazdığı onlarca entry belli bir sığlık seviyesini geçemeyen, çok da fazla zeka pırıltısı barındırmayan yazar.

    y: girdiği uzun entry'lerle kafa karıştıran, ama aslında bir sikim olmayan yazar (ben yer miyim? yemem diyor!!??!!!)

    peki bu insanlar (x ve y), zekasını ekşisözlük'te ispat etmek zorunda mı, burda günde n saat geçiren ekşisözlük manyakları için? sadece keyifli vakit geçirme amacında olamaz mı? senin internet başında geçirdiğin uzun saatler boyunca kısa film çekiyor, itü'nün model uçak yarışmalarına uçak tasarlıyor, galata'ya tepeden bakıyor kafasında 138 tane imgeyle, şiir yazıyor olamaz mı? bunları anlatmayacak mütevazilikte olamaz mı ya da? adamın/kadının sessiz sedasız hacker'lık yapmadığını, isveç milli güvenlik bakanlığı tarafından, gizli bilgilere/dokümanlara ulaştığı için aylardan beri aranmadığını nerden biliyorsun? ya da vice versa'sını deşicek olursak muhteşem entry'ler yazan, buralara zeka pırıltısı saçan, hayranlık uyandıran (bazılarının gözünde) bir suser; gerçek hayatta çirkin, kötü ve adi olamaz mı? bir zirvede tanıştığında en basitinden, tipini görünce hayal kırıklığına uğrayamaz mısın? karizma bu kadar çabuk sönemez mi?

    karma, sözlük account'u, sözlük celebrity'si olmak..hayat sokaktadır esasen, unutmamak lazım. zekaysa, sokağa taşabildiğimiz kadar zekiyiz, hepimiz!
  • herkesin kendinde de olduğunu göstermek için çırpındığı, kendini türlü şekillere soktuğu bir ışıktır. ne gerek var, aptalsak aptalız yahu.
  • flash of genius - zeka pırıltısı .. 2008 abd yapımı olan gerçek yaşam öyküsünden alıntı yapılmış bir film . filmi özetleyecek olursak şu an otomobillerde kullanılan sileceğin timer yardımıyla otomatik olarak çalışmasını sağlayan bir mühendisin patentini hiçe sayan ford motor company firmasının yaptığı oç luğunu anlatan film.

    yapamazsın dedikleri zaman aslında kendilerinin yapamayacaklarını söylüyorlar. onlar yapamaz. ama sen yaparsın. başla.
hesabın var mı? giriş yap