• adi gibi muhallebici.
    link
    (bkz: sut pembe)
  • (bkz: zeynel çilli)
  • nişantaşı şubesinin rezalet bir işletmecisi vardır çifte standartı benimseyen. öyle ki, aynı masadaki müşterileri bile seçen. (cinsiyet ayrımı değil)

    siz siz olun, aynı porsiyonu ikiye böldürmeyin, dilerseniz 400 tl hesap ödeyecek olun. nitekim size dik dik gidiniz gözleriyle bakan çalışanlara şahit olacaksınız.

    biraz da övelim. portakallı incirli muhallebisi fantastik bir kıvamda.
  • portakallı incirli muhallebisi çok lezzetli ve hafif, atatürk caddesi üzerindeki şubesi de havalar güzelleşti mi her daim dolu olan ve bugün sevgili kişisiyle muhallebicide buluşmak nostaljisini yaşatan 1925 kuruluş tarihli muhallebici. lakiiin pek bir numarası yok portakallı incirli dışında :/
  • hic bir gidisimde memnun ayrilmadigim mekan.

    ya yanlis siparis geliyo, ya saatlerce gelmiyo ya da sicaj gelmesi gereken her sey soguk geliyo.
  • hayatımda hiç bu kadar kötü bir muhallebi yememiş olabilirim. isminde muhallebici geçen bir işletmenin en azından muhallebide iddialı olması gerekir. ayrıca müşteri memnuniyetini zerre iplemiyorlar. bahsettiğim şube sahrayıcedid.
  • yenikoy'deki kapanmış, ferahevler metin oktay tarafında berbat bir yerde açılmıştır. öyle ki dışarıya sadece 6 masa koyulmuş, masanın olduğu yerler de kaldırımdan biraz daha aşağıda duruyor.
  • yeniköy şubesine sürekli uğradığım kalitesi hiç düşmeyen işletme. zamanında turşulu sosis vardı acayip hoş bi' şeydi ama yeni yerlerinde yok sanırım. ayrıca çalışanları aşırı hoş insanlar.
  • güllacı olması gerektiği gibi gülsuyuyla yapmaya devam eden adeta bir son mohikan, adeta bir son malkoçoğu. "piyasa gülsuyu sevmiyür"cü postmodern tariflerden uzak durmaya böyle devam lütfen.

    ya bu gül suyu artık adeta namus meselesi olmuş. damak zevkinden yoksun postmodern bir piyasa çetesi var, tutturmuşlar gül suyu olmadan güllaç yiyebiliyorumcular, eyvallah da kardeşim yeme o zaman, güllaç da kusur kalsın, eksik kalsın gırtlağından. gül susuz milyon tane tatlı var, neden illa virüs gibi sızıp değiştirmeye uğraşıyorsun anlamıyorum. pirinçsiz sütlaç istiyor muyum ben? yoo sütlaç yemiyorum, onun yerine sade muhallebi var mis gibi.

    "keşke gül suyu koymadan güllaç yapsanız" diyenlere verdiğiniz cevap yüreğimi soğuttu, "o zaman tatlının adı niye güllaç?"
  • 'yemezseniz bozuluruz' diye komikli slogan bulmuş fakat servis ettikleri bozuk tavuklar için yüz lira hesap almaya hiç utanmamış işletme. hadi bir tabakta bir parça tavuk bozuk çıktı, iki tabakta da bozuksa ne yaparsın? ya gelir özür dilersin yemeği değiştirirsin ya da hesap almazsın. yıllar sonra bir heves gittik hevesimizi de boğazımıza dizip yolladılar.

    daha da gelmem.

    ek: çayyolu şubesi
hesabın var mı? giriş yap