• üst edit: başlık başa... silinen video

    vay arkadaş ya... diyanetten kısıp meb'e aktarın o zaman kaynağı, saraydan kısın, yandaştan, dolarla ödenen köprü geçiş garantilerinden, süs olarak oturan 600 millet vekili maaşından, 100 araçlık saltanat konvoyundan, yazlık saray yapmak için harcadıklarınızdan, emine hanım'ın çantası'ndan, musluğundan kısıp eğitime harcayın...

    eğitim olmayınca sizin gibiler yönetiyor ülkeyi... kandırılıyorlar falan...

    benim bu konuya bakış açım sabit. defalarca yazdım. öğretmen maaşı en az milletvekili maaşı kadar olmalıdır. bunu sağlamak için dilerseler öğretmen maaşını arttırsınlar, dilerseler milletvekili maaşını azaltsınlar. milletvekili nedir amk? birileri kafasına göre sıralayacak, partinin oyu ile seçilecek akşama kadar ceylan derisi koltuklarda göt büyütüp halkın tek bir derdine derman olmayacak ve eğitimciden daha çok maaş alacak... saçmalık...

    t: "eğitimde asıl yük öğretmen maaşı ile ilgilidir. öğretmen maaşlarından dolayı yatırıma fırsat kalmıyor" şeklindeki açıklamadır.
  • diyemiyor ki sayın bakan bütçe yetersiz, diyanete vereceğinizin bir kısmını eğitime ayırın...

    öğretmenlere son dönemlerde yapılan sistematik saldırıların desteği niteliğinde açıklamadır. özel okullar derneği başkanı nurullah dal'ın açıklamalarını da kınamayarak asıl düşüncesini belli etmişti bakan.

    edit: özelleşmeye adım adım geçmenin sinyalleridir. maaş yükü dikkat isterim...
    edit2: burada öğretmen linçleyenlerin çoğunun aktroll olduğu belli oldu böylece, iyi çalışma yapmış bakanlık algı için...
  • böyle hükümetin bakanına yakışan açıklamadır. milli eğitim bakanı öğretmen maaşlarına laf atar, sağlık bakanı 10 yıldır maaşları değişmeyen doktorları düşünmez ama diyanet sürekli ek bütçe alır. girdiğimiz girdap öyle derinleşti ki artık tek yol hızlı bir şekilde dibi görmek.
  • edit:öğretmen, öğretmen diyoruz mesaj kutum beddua ve küfürler ile doluyor. siz eğitimci iseniz yazık bu ülkenin haline. 2 kuruş para için millete küfür etmek ne kadar şerefli bir davranış.

    bakan ücretsiz izine göz kırpmış gibi. korona döneminde çalışmak istemeyen hocalarımıza tehdit niteliğinde konuşma. bence de biraz daha aklınızı başınıza alın nazlanmayın.
  • özel okul sahibi bir tüccarın açıklamasıdır.
    ortamlarda ziya öğretmen dersin kim bilecek.
  • meb bütçesindeki personel giderleri kaleminin ağırlığına bakıldığında haklı olan söylemdir. 2020 meb bütçesi 125 milyar tl. bunun 91 milyarı personel gideri, 14 milyarı ise bu personellerin sgk prim ödemeleri. sermaye ve mal ve hizmet alımı giderleri 15 milyar bile değil. böyle bir bütçe dağılımında eğitimin kalitesinin yükselmesi beklenemez.

    sbb

    edit: diyanet işleri başkanlığının 11 milyar liralık bütçesinin 9.5 milyarı personel gideri. *
  • abicim çıkartın bir yasa hepimiz maraba olalım iş kolu farkı olmadan. önümüze 2 kap yemek atın, siz ve patron takımız da sonsuza kadar sömürü düzeni ile keyif çatın.
  • kısaca maaşlar düşürülecek diyor. spoiler verdi. öğretmen düşmanlarına gün doğdu.
  • haklı bir açıklamadır

    defalarca belirttim, öğretmen maaşları asgari ücret + ek ders ücreti olmalıdır.

    sabit ücretler düşürülüp, ek ders ücretleri arttırılırsa çok daha hakkaniyetli olacaktır.

    öğretmenlik part time ve sezonluk bir iştir. full time bir iş gibi ücretlendirilmesi yanlıştır.

    edit: mesaj kutum küfür eden öğretmenlerle dolmuş. pek çok çocuğun bu vasat ve küfürbaz kitleye emanet olduğunu bilmek bile çok üzücü
hesabın var mı? giriş yap