*

  • troller gelmeden önceklikle yazılarımdan anlayacağınız üzere akp'li değilim.

    moderatör arkadaşların dikkatine; başlığın 06 haziran… olarak değiştirilmesi ricadır.

    işim gereği sabah 9:00, akşam 17.45 arası aracımı kadiköy itfaiye yanındaki kapalı ispark'a bırakıyorum. oradan da toplu taşıma ile başka yere geçiyorum. 03.06 tarihine kadar 27 lira olan ispark park ücreti 06.06.2022 tarihinde 45 lira olarak değişmiş. arkadaş ispark'ın gideri nedir? bir çalışan ve açılıp kapanıp otomat ve kameralar haricinde bir elektrik gideri olmayan işletme. zaten ispark içi asfalt - yol kötünün de dışında çukurlar ile dolu vasat bir yol. nedir bu zam şimdi?

    sayın ekrem imamoğlu gerçekten çok sevdiğim ancak sevgimin git gide azaldığı bir kişi olmaya başladın. zaten istanbul'da ciddi bir park sorunu var. insanlar bu yüzden değnekçilerden kurtulup ispark'lara şükretmeye başlamıştı ancak bu olmadı. en azından değnekçi 10 lira, 20 lira istiyor.

    not; mesela çok yakın bir arkadaşım motor kullanıyor. motor ücreti listede olmasına rağmen motorları da neredeyse hiçbir ispark'a almıyorlar. parasını da versen dışarı çıkartıyorlar. ben aracımı otoparka bırakırken, arkadaşım motorunu dışarı bağlıyor. bu da ayrı bir olay.
  • şimdi adam ne yapsın'cılar, ülke soyulurken sesini çıkardın mı'cılar gelecek çekirdeğimi aldım bekliyorum.
  • yüzde 67 zam, bu kadar sıkıntılı bir ortamda böyle bir zamma gerçekten gerek var mıydı?
  • buna yuh diyen (ki haklı), mazota bir yılda gelen %270 zamma ne dediğini de yazsa (bkz: gg) olur.
    t: bir zam haberi.
  • mazotla nasıl bağdaştırdığını çözemediğim tipleri gördüğümüz başlık. dalga mı geçiyorsunuz? ispark denen kurumun hiçbir gideri yok ki zamlardan etkilensin. zam tamamen saçmalık.
hesabın var mı? giriş yap