• miss turkey 2015 birincisi ecem çırpan beyanı. tam olarak “2-3 cm’den bir şey olmaz mesela ama benimle birlikte olacak insanın 1,85 ve üzeri olması lazım. 1,65’lik bir adama aşık olmam herhalde” demiştir.

    eyyorlamama gelecek olursak; ablanın haklı olduğunu düşündüğüm bir serzeniştir. hayatını vücudu (mankenlik) üzerinden kazanan insanların vücutla alakalı bir takım şeylere takmasını mantıklı buluyorum. bu biraz da doktorun doktorla evlenmesi gibi bir şey.

    kaynak
  • görülen en haklı isyandır.
  • (bkz: platon)
    (bkz: devlet)

    platon’un da dedigi gibi, ecem cirpan atina’nin guzelligiyle unlu kadinlarindan biri olsaydi sayet, onu sparta’nin en guclu ama ayni zamanda tipi de en yakisikli olan erkegi ile evlendirmemiz elzem gelirdi. zira aksi ideal toplumun onunde duran acimasiz bir engel, zirveye cikilan yolda tshirtumuze takilan gereksiz bir dal parcasi olurdu.
  • bir arkadaşım 1.65'ti ve baya güzel bir kız buna aşık olmuştu. tabi kız 1.62 falandı. 1.80 boyunda bir kızın daha kısa bir erkeğe aşık olması beklenmez doğal olarak.
  • yarın öbür gün ali ağaoğlu ile birlikte olduğunu duymamak dileğiyle.
  • konu ile ilgili tek eyyolarmam türkiye güzeli seçilen kızı güzel bulmadım. türkiye ya kocaman türkiye, ne güzel kızlar var etrafta, bu ne ki...

    anadolunun herhangi bir taşra ilçesinde bile ilk 10'a giremez bence. ciddiyim.

    sanırım güzellik yarışmalarının adı, fiziksel yarışma olmalı, zira fizikten kazanmış gibi gözüküyor.
  • ecem çırpan hanımefendiyi bana yönlendirebilir misiniz? boy 1.90 aktif spor hayati, baklava geniş omuz ve kaslı kollar ile bana asık olabilir
  • inşallah hayatının aşkıyla bir yerde oturan arkadaş grubuna dahil olarak tanışır.

    düşünsenize 2 saat çaprazdan süzüyor, beyimizin yandaki arkadaşına gösterdiği fotoğrafa tee fizandan gülüyor, adam garsona baksa üstüne alınıyor falan. sonra ilk boşlukta karşılıklı oturup muhabbet muhabbet.. hele bir de şirketi varmış oh mis.. budur diyor hanım içinden, bir huzur kapladı içini,

    derken, tam kalkılıyor adam ufukta görünmüyor. şimdi buradaydı! tam hanımımız hüzünle başını yere eğerken kafa atıyor bir cisme. beyimiz bi 20cm aşağıdaymış.

    o an bi an için yanar demiş merve özbey
    yani mutluluğu uzaklarda aramaya gerek yok.
  • normal bir açıklama yapmış kadın kişidir.
    bunda büyütülecek ne var ki?

    ayrica ulkeninin boy ortalaması göz önüne alınınca
    boyu 1.85 altı kişiler klavyelerini hazırlayıp parmaklarını kütletiyorlar hanım abla maalesef linçten kaçamayacak
hesabın var mı? giriş yap