• 11 eylül saldırıları (ingilizcede 9/11 olarak da bilinir), el-kaide'ye bağlı kişiler tarafından kaçırılan uçakların 11 eylül 2001 tarihinde amerika birleşik devletleri'ndeki iki farklı hedefe intihar saldırısı düzenlemesiyle gerçekleşen bir dizi terör saldırısı. saldırılar sonucunda 19 hava korsanı dahil 2.996 kişi hayatını kaybederken, 10 milyar $'ın üstünde maddi hasar meydana geldi.

    elbette bu konu medyada uzun uzun konuşuldu, hakkında onlarca komplo teorisi üretildi. bir çok muhafazakar liberal ise bunun abd nin israil ile ortaklaşa olarak ortadogu yu ele geçirmek üzere kurgulanmış bir oyun olduğu tezini savundu. akp li mhp li yada chp li hepsi de olaya kendi perspektifinden şüpheyle baktı.

    15 temmuz 2016 tarihinde meydana gelen olaylarda 164 kişi hayatını kaybetti yüzlerce insan ise yaralandı.

    bu işte bir iş var sanki darbe gibi darbe değil diyenler vatan haini ilan ediliyor. askerleri niye kestiniz diyenler ihanetle suçlanıyor. 15 temmuzda sokağa çıkanların acaba kaç tanesi 9/11 için komplo olmadığı düşüncesinde.

    tanim: ikiyüzlü insandır ,onun için bugün vardır, dün yada yarın yoktur. yazıktır aslında ona.
  • insan her zaman insandır. neye inanmak istiyorsa, ne işine geliyorsa ona inanir..
  • garip bi şekilde çoğu türk insanıdır. adam abd'liler darbe girişimi için 'tiyatro mu bu acaba' deyince haklı olarak '200 kişinin öldüğü tiyatro mu olur' diye isyan ediyor ama 3bin kişinin öldüğü terör saldırısı 'amerika'nın oyunu.'
hesabın var mı? giriş yap