• az evvel rusya ile karabağda türk askerlerinin birlikte çalışacağını öngören protokolün imzalandığı haberide bizim medyada yeraldı, birileri yalan söylemiş bekleyelim görelim.
  • cb şu an fox haber'de türkiye, rusya ile bölgede ortaklaşa barış gücünde yer alacaktır dediği anda beliren başlık.

    şu ruslar ile yakında sorun olacak.
  • gazla hareket eden yapımız olduğu için hayal kırıklığı oluşturacak olan olaydır.
  • bu olaya türkiye'nin dahilini isteyen kafayı anlamak mümkün değil. ya da isteyen demeyelim de nasıl olmaz diye isyan eden diyelim.

    rusya'nın öyle veya böyle her iki devletle de ilişkisi var. türkiye'ye nazaran daha objektif konumda yer alıyorlar.

    türkiye ise sırf uluslararası arenada ermenistan'a koz vermemek azerbaycan'ın ise elini zayıflatmamak için olayda fiili bir aksiyon almadı ancak sırf bu bu çatışmalar yüzünden yıllardır ermenistan'a ambargo uyguluyoruz kısaca anlaşmada rusya gibi tarafsız bir konumumuz yok.

    türkiye'ye kim hangi sıfatla sandalye verecek.
  • yemin ediyorum tüm yaşadıklarımıza rağmen halen şaşırıyorum ya; salaklık bende.

    prompteri okumaktan başka yeteneği olmayan insanların ağzına bakan aklım; senden özür dilerim.
  • nahçıvandan çıkıp el kol sallayarak baküye gidicez hayalleri yaraklara yan bastı; ruslar biz burdayız nereye amk demiş. barış imzalandığı gece ya bu antlaşmada sıkıntı var gibi ruslar ne alaka dedik, ciddi ciddi küfür edenler mi istersin taciz edenler mi. ilham aliyev de aynı o da full gaz; iti govan gibi govdun ermenileri yerine çakal geldi kardeş. ermeniler çıkması gereken yerlerden çıkmadı diyelim; şimdi ne olucak kurşun dahi atamazsın. daha o gece rus askerleri bölgeye gönderilmeye başlamıştı.
  • 11 değil 10 kasım olacak. peskov bu açıklamayı dün yapmıştı. yandaşı da muhalifi de ayakta uyuyor basının. rezillik amk. konuyla ilgili yorumum da şu; ya ne olacağıdı.
  • paşinyan'nın ateşkesi imzalamasından sonra gelen açıklama doyurucu değil aksine soru işaretleri bırakıyor.zaten karabağ tam anlamıyla ermeni işgalinden kurtulmuş da değil.
  • anlamadığım benim toprağımsa orası rusyanın türkiyenin ne işi var ermenistan tası tarağı toplayıp siktirolup gitsin ben istediğim gibi at koştururum. bu haliyle o topraklar azerbaycan'ın egemenliğinde sayılmaz bence
  • ya ben böyle bir şey görmedim ülkeyi dış politikada öyle kötü yönetiyorlar ki her anlaşmadan bizim ülke zararlı çıkıyor.
    yarın bir gün güney amerıka'da savaş çıksa oradan bile biz zararlı çıkarız bak o derece.
hesabın var mı? giriş yap