• öncelikle büyük geçmiş olsun. kaplama yaptırdığınıza dair fatura belgeniz duruyor mu? açıkcası mercedes'in kalitesi ile bağdaşmayan bir durum. kaplamadan kaynaklı bir problem olabilir mi acaba?

    kaplama yaptırdığınıza dair resmi belgeniz hala duruyorsa, bayi aleyhine tüketici hakem heyeti'ne başvurmayı denediniz mi?
  • şimdi diyarbakır sıcağında metal yüzeyin üstüne plastik film kaplatmanın mantıksızlığı üzerinden yazar arkadaşa laf etmeyeceğim, yapmış bir hata, kaldı ki bunun mantıksız olduğunu zaten bayiinin biliyor olması lazım. zaten rezalet tam da burada. kendi yaptıkları işlemin arabaya verdiği zararı yine kendileri tazmin etmeli tabii ki.

    öte yandan, kaporta problemi yüzünden arabanın bayiide şikayet sürecinin sonuçlanmasını beklemesi nasıl bir kafanın ürünüdür. bu düpedüz yokuş yapmak başka bir şey değil. götürürsün servise, tespit yapılır, araç da kullanılmaya devam eder, kullanıldıkça daha büyük sıkıntıya yol açacak bir durum değil nihayetinde.

    bütün olayın yazarın anlattığı gibi olduğunu varsayarak 9/10 rezalet puanım var. 1 puanı da diyarbakır güneşi yüzünden kırdım. umarım çözümlenir.
  • firma global çalışanlar keko olunca böyle oluyor demek. üzücü durum.

    o değilde nerelere geldik gla ya binen adamın haline üzülüyorum. sonuna kadar haklısın hocam ama derdini sikeyim o arabanın maliyeti benim 20 yıllık gelirim falan herhalde.

    üzücü rezalet ( hala kendime inanamıyorum ama)

    rezalet puanım : 10/10

    siyasal islamcı ülkede standart bir gün.
  • rezalet gibi rezalet. şu yukarda "vakti geldiğinde değiştireceksin" diyen arkadaşın ebeveynleri buradaysa pistten kendisini alsınlar lütfen, boş kalabalık yapıyor. satacaksa da böyle mi satacak aracı, ne saçma şeyler yazıyorsunuz hakikatten inanılır gibi değil. bu mantık yüzünden önüne gelen esnaf yakaladığını emcüklemeye çalışıyor.

    aracında senden kaynaklı olmayan bir kusur var. umarım kaplama yaptırdığına dair bir belgen duruyordur. bununla tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.

    bayinin işgüzarlığı yüzünden elbette bir zararın olacak ancak bunu en aza indirmek için peşini bırakma derim ben. bu entryim de up niyetine olsun.
  • sıcaktan yanan ikinci sınıf kalitesiz film, boya üzerinde çatlak görüntüsü oluşturmuş. sökülebilmiş olması bile iyi. boya testinde bir sıkıntı olmacaktır. muhtemel zarar verniğindedir, fakat en yapıcı teklifleri ancak gelin kaputunuzu boyayalım olacaktır. makul bir fikir gibi gelmiyorsa boşa vakit kaybetmeyin.
  • ben kendi aracımı alırken aynı şekilde kaput koruma yaptırmıştım. oradaki arkadaşlar özellikle belirtmişlerdi; koruma filminin en geç yılda bir yenilenmesi gerektiğini. tabi ben içimden "yav he he her yıl size gelip 1000 tl verecem demiştim". 3 yılın sonunda kaputta hiç hoş olmayan görüntüler belirmeye başlamıştı. tabi ben arabayı sattığım için son durum ne bilmiyorum ama onunla alakası olabilir.

    not: arabayı satarken alan arkadaşa durumu anlatıp uyarıları yaptım. böyle de dürüstüm.
  • 10/10
  • rezalettir sonuna kadar destek ama sorun çözülünce uçmak yok ona göre
  • kaplama poliuretan malzemeyse eyvallah 3-5 sene idare eder. muhtemelen pvc kaplama yapılmış. geçmiş olsun.
    bu vesileyle aracına kaput koruma yaptıracak arkadaslar mutlaka poliuretan malzeme seçsin. yoksa bir kaç sene sonra ekşi sözlükte benzer rezalet bir başlıkta karşılaşırız.
hesabın var mı? giriş yap