• biz bunları kıbrıs’ta da gördük, elleri ve ayaklarıyla çıktıkları direklerden yer çekimiyle indiler(swh). yalnız haberde bahsedildiği gibi arkadaşım akli dengesi bozuksa olay değişir, zaten orada gerçek bir pkklı olsa birçok insan da izlemekle yetinirdi.

    tanım editi: hoş olmayan manzaralar içeren olay.
  • yapılan muameleyi tasvip etmiyorum.
    şöyle yapılmalıydı;

    önce attan ittirip biraz daha yukarı çıkarmalı, sonra da direğe oturtarak aşağı doğru çekilmeliydi. direkten çıkarmak için tekrar yukarı ittirmeli fakat direkten kurtarmadan tekrar aşağı oturtarak çekmelilerdi. yoksa öyle vurarak kırarak olmaz bu işler.
  • bir hayvan sürüsünden kaçarken direğe tırmanmış gibi görünen bir adam içerir. bayrağı indirmeye çalıştığını nasıl anlamış haberi yazanlar onu çok merak ediyorum.
  • ben de şu dayağı kınıyorum. o ne öyle ufak çocuk korksun diye vurur gibi.

    o direk halen orda sabit duruyorsa yazıklar olsun. yok muydu 2 litre zeytin yağı?

    edit: haberi okumadığımızı iddia eden 'akli dengesi olmayan'ların dayandığı haber;

    ''olay, sabah saatlerinde alanya otogarında meydana geldi. akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, türk bayrağını indirmek için direğe tırmanmaya başladı. durumu fark eden çevredekiler ve belediye çalışanları, şahsı bulunduğu yerden indirerek linç etmek istedi. vatandaşlar daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polise şahsı teslim etti. gözaltına alınan kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.''

    polisler akli dengesi olmayan adamı niye gözaltına alsın?

    evet akli dengesi yerinde değilse entry kendi kendini imha edecek. ancak 'iddia' üzerine akli dengesi yokmuş diyemeyiz.
  • akli dengesi bozuk birisinden bahsediyor. hadi orada olanlar bunu fark edemiyor, peki haberin içeriğini okumasına rağmen olaydan bağımsız şahıs nasıl oluyor da ''akli dengesi bozuk'' bunu görmezden geliyor. görmezden geldiği ile yetinmeyip, başlık açıyor ve ''hain, bir adet kansız'' diye tanım yapıyor.

    (bkz: salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya)
  • hiç akli dengesi bozuk birine benzemiyor. hem direkteyken, hem de yerde yaptığı darbelerden kaçınma hareketleri gayet bilinçli. bana kalırsa, ceza alacağını bildiği için deli numarası yapmış.

    polisimiz itina ile geçmişini bulur. deli mi, yoksa şerefsiz bir vatan haini mi anlaşılır.
  • çok şükür ki memlekette hala "yeter" diyerek linç etmek isteyenleri frenleyen insanlar var. belki de adam sarhoş. belki akli dengesi bozuk. tamam vurdunuz dövdünüz .bayrak sevginizi tüm sosyal aleme ispat ettiniz eyvallah. ama bir sakin olun yav. devlet var polis var mahkeme var hapishane var. her şey var ... bırakın da polis hakim işini yapsın.
hesabın var mı? giriş yap