• asil talihliler:
    emrah kılıç - ağrı
    abdullah sait oruç - izmir
    yedek talihliler:
    ercan eryaz - istanbul
    seda ünal - ankara

    yine olmadı sözlük 500 çubuk gönderdim yine olmadı. kazananalar inşallah çubuklarınız kaybolmuştur.
  • bunda hile yapma olasılığı derecesi nedir merak ediyorum. canlı yayın veriliyor mu?
  • ağrı'ya azimlerinden dolayı tebrik gönderdiğim çekiliştir. herhalde ağrıya giren tüm dondurma sevkiyatını takip edip azmetmiştir ağrı'lı kardeşimiz.
  • bu sene 30 tane magnum yedim, sirf şifre alip göndermek icin. hatta 1 tane dişim bu yüzden çürüdü. bundan sonra hayatta işim olmaz, boşuna denemeyin cikmiyor. zaten magnum'u ufaltmislar eski lezzeti yok.
  • hemen hemen 250 bin liralık veraset intikal vergisini ödeyebilirlerse mtv ve araç satış, plaka, tescil belgesi masraflarını da ekleyip araca sahip olabileceklerdir. aracın değeri şu an 1 milyon 250 bin civarı. 1 milyon kalıyor geriye. hadi hayırlısı. bana çıkmadığı için oldukça kızgın ve sinirliyim. bana çıkacak diye 1 haftadır araba almıyordum. bu çekiliş sonucu muhtemelen sıfır araba piyasasına hareketlendirip şaha kaldıracaktır.
  • eğer isim benzerliği değilse; "izmir genç müsiad başkan yardımcısı" magnum yemiş ve dur bakalım şansımızı biz de bir deneyelim bakalım demiş. yersen.
  • fukaranın yüzü ne zaman gülmüş ki şimdi gülsün.
  • bunun hesaplamasını yapmıştım. 14 milyon kadar şifre gönderiliyormuş. yani 1000 şifre göndersem 70 binde 1 şansım olacaktı, kafaya koydum yaptım ( 2 araç verdikleri için). güzel dedim, milli piyangodan çok daha şansımız yüksek.

    kalabalık bir aileyiz. geçen sene porsche çekilişi varken güzel gazlardık dedim, zaten bolca tükettiğimiz magnum şifrelerini deneyeyim bu sene dedim. biraz gazlar sonra satar uçuş okuluna yazılırım hayali kuruyordum.

    abartıdan uzak yaklaşık 1000 adet şifre girdim. iki dairede günlük en az 6’lı magnum bitiyordu. 3 aya yakın biriktirdim.

    sonra 1-2 gün harcadım şifreleri girmek için. şimdi nasıl bilmem ama o zaman tek tek giriliyordu,halbuki bir profil oluştur sadece şifre gir değil mi? yapmazlar. ard arda sayfalar açıp her bir kutucuğu kopyala yapıştır yaparak çoğalttım. kolum parmağım uyuştu. sonra sinop’ta 3-5 tane şifre gönderen motosiklet tamircisine falan çıktı. golse gollerin en güzellerine layıkımdır.
  • https://patnos.bel.tr/…ayfa/baskanin-ozgecmisi.html

    tişikkirlir sipirmin.

    şansa bak ya koskoca belediye başkanı dondurma emip dur lan şamsımızı deneyelim diye magnuma şifre atmış :d biz de bunu yiyoruz tabi. hemde afiyetle .

    yakut olanı daha bir hoş lezzette .
  • bu sene işsizlikten katıldığım çekiliş.
    keşke bana çıksaydı. çooooookkkkk güzel hayallerim olmuştu,artık yok.
hesabın var mı? giriş yap