• aslen "15 agustos 2006 sebnem ferah harbiye acik hava tiyatrosu konseri" olup, 50 karakter sınırına kurban gitmiş konser.şebnem ferah a bu konserde grubunun***** yanısıra orhan şallıel yönetiminde 45 kişilik senfoni orkestrası ve devlet operası'ndan 16 kişilik koro eşlik edecekmiş.*
  • en şahanesinden bir gecenin bizi beklediği konser olacaktır bu, planlarımızı o güne göre yapsak iyi olur çünkü kaçmazzz..!
    (bkz: 15 agustos 2006 sebnem ferah ve senfoni konseri)
  • konserlerin kraliçesi, babası, inanılmazı ve unutulmazı tadında bir gece olacağını hayal ettiğim etkinlik!
  • cok degisik bir konser olacagi kesin olan ve benimde buyuk bir heyecanla orada bulunacagim konser.
  • xeyn'in beni arayıp bu aşk fazla sana ve sana bilmediğin bir şey söyleyemem'in söylendiği kadarını dinletmesiyle ne kadar içimde kaldığını anladığım, tahminimce harika geçen konser. şebnem'den en kısa zamanda aynı konserden bir tane daha yapmasını rica ediyorum.
  • yağmurlar!... diye bağıran,çığlık atan grubun tam yanında oturduğum için geçici sağır olduğum konserdir. şebnem ferah'a birşey söylemeye gerek bile olduğunu sanmıyorum tek kelimeyle muhteşemdi. kendisine tezahürat yapılmayan tek kişi ozan tügen'e de saygılarımızı sunarız tabi.
  • herşeyiyle leziz bir şebnem konseri oldu. tek bir eleştrim var, o da orkestraya değil seyirciye. iyi güzel herkes çığırıyor, eşlik ediyor şarkılara da, bir rock konseri oturarak izlenir mi kardeşim.. önlerde bir kaç teenagegrubu dışında koskoca anfide ayakta bir kişi yoktu. koyunmuyum millete uyayım dedim, ben ayağa kalktım, direk arkadan uyarı geldi lütfen oturur musunuz diye. son 5 şarkıda şebnemin gazıyla ayağa kalktı insanlar; o zaman gördük ki, hem seyircilerin manzarası, hem de içerdeki seyircinin coşkulu sesi daha da arttı ve konser doruk noktasına ulaştı.
    hani, probably the best beer in the worlddiye bir genelleme vardı ya, bu da büyük olasılıkla en iyi şebnem konseri olmuştur. sanırım..
  • mükemmel bir organizasyondu.seyirci,ı$ıklar,ses sistemi ve en önemlisi $ebo harikaydı.gözüme çarpan bazı ayrıntılar $unlar oldu:

    birincisi $ebonun kıyafeti..süper bi kıyafetti fakat konser boyunca fazla rahatsız görünüyodu.bi ara zaten o da "bi daha böyle bi kıyafet giyenin" gibi bi cümle kurdu.
    bir diğeri daha önceki bikaç konserde metin türkcan'la buket doran'ın arasının bozuk olduğu belli oluyodu,sanırım $u sıralar araları baya iyi lakin sahnede kaçamak bi öpücük oldu aralarında.
    konser bitti derken seyircilerin "bi daha" tezahüratını kar$ılıksız bırakmayıp çıkıp iki $arkı daha söylemesi süper oldu.
    orkestradaki korodaki erkeklerin hızlı ve sert şarkılarda kafa sallamaları komik duruyodu.
    orkestra'nın fırtına $arkısında kopması seyircileri de fena gazladı, bi ara baktığımda bütün herkes ayaktaydı.
    bunun dı$ında vip ve basın giri$indeki yankesici arkada$ın gözümün önünde herifin birinin telefonunu çarparken yakalanması ve yaptığını kabullenmemesi fakat polisin hemen arkada$ı enselemesi bi nebze huzursuzluk yarattı.
  • işte size anlatılmaz yaşanır bir konser. şebnem ferah , şebnem ferah olarak 10 ncu yılını, yanında muhteşem grubu, arkasında 70 kişilik bir senfoni orkestrası ve önünde 4000 kişilik bir koroyla kutladı.

    bütün parçalar mükemmel icra edildi. habiye açıkhava tiyatrosunu hıncahınç dolduran her yaştan, her kesimden şebo hayranları mükemmel bir çoşku yaşadılar.

    şebo konserin sonlarına doğru kendisini ayakta alkışlayan 4000 kişiye ; “bize yaşattığınız mutluluğun yarısını size yaşatabiliyorsak ne mutlu bize “diyerek gönüllerde taht kurdu.

    dün gece herkes görevini çok iyi yaptı. ama üzerinde durmadan geçmemek lazım şebnem ferah tan sonra dün geceye damgasını metin türkcan vurdu.

    önemli not: şeboya bu mutlu gününde, düşük bütçeli uzay filmi kostümlerini andıran o elbiseyi giydirerek, konser boyunca rahat hareket etmesini engelleyen kişi, kurum ve kuruluşlara alenen teessüf ediyorum.
  • tek kelimeyle mükemmel bir konserdi, hatta en mükemmel şebnem ferah konseriydi de denebilir. bir diğer için:
    (bkz: 22 ocak 2004 şebnem ferah akustik konseri) hayır bişey değil bundan sonraki konserler orkestra olmadan bizi kesmez artık. hep isteriz tam kadro çıksınlar.

    müzik konusunda yorum bile yapmayacağım, konser süresince mest olduğumdan kulaklarıma değen ağzımı toparlamakta zorlandım. şebonun kıyafeti ,saçı ve makyajı tam kendisine ve olaya uygundu bence. bi kere de assolist tadında olsun, kaç defa bu tip bi konser oluyo:)

    sebo'dan sonra en şahane görünen ozan tügen abimizdi. saçlar,kıyafet on numaraydı.

    orkestradaki 2 arkadaş tezahürat sırasında yaptıkları hareketlerle beni çok güldürdü. ayrıca yine onlardan vokalist olanı zannımca sıkı bir fandı ki inanılmaz eğlendiği gözlerden kaçmadı.

    seyirciler arasında her yaş grubundan insan vardı. yan blokta oturan dürbünlü amca her şarkıyı ezbere bilmesiyle takdirimi kazandı ki yolda görseniz kondurmazsınız.
    şarkı seçimleri mükemmeldi. bir kere daha şebnem ferah'ı neden çok severek dinlediğimi anladım.

    kelimeler yetse daha neler yazıcam da! anlat anlat bitmez bi konserdi. hayata adapte olmakta zorlanıyorum hala. gerçi konser sonrası trafik rezaleti ve köprü onarımı kabusu bir hayli hayata döndürdü beni ama yine de gecenin mükemmelliğini bozamadı.
hesabın var mı? giriş yap