• %17,5'luk sağlam zamdır.

    https://ilerihaber.org/…8vestel kur artışı mail.jpg

    madem yerli ve milli bir marka bu vestel, neden kur zammı yapıyor bir aktroll açıklasın.
  • vestel gerçekten yerli olsa bu fiyatlara ürün satmaz zaten. telefondan örnek verelim işlemcisi, belleği, kamera sensörü ve daha birçok materyali dışarıdan alınıyor ve türkiye'de montajlanıyor. sonra da buna yerli diyorlar. parçaları bizzat kendin üret de yerli diyelim sana.
  • acaba kim daha amerikan
  • eleştirilecek bir tarafı yoktur. kârdan vazgeçmelerini beklemek beyhude olur. değil vestel, kim böyle bir fedakarlık yapar ki? onu ancak sizin çomar dedikleriniz yapabilir.
  • akp sağolsun zamanında dövizi düşük, faizi yüksek, rantı inşaatta tuttuğu için yıllar içinde ne kadar hammadde ve ara mal üretici varsa battı. yenileri de doğal olarak kurulmadı.

    sonuçta bütün sermaye tek kazanç sağlayan sektör olduğundan inşaata gömüldü.

    bugün doğal olarak tüm üretimimiz ithalata bağımlıdır. bunu değiştirmek için bugün adım atsak en aşağı 10-15 yıla ihtiyacımız var. yüksek teknolojide ise kafadan 30-40 yıla ihtiyacımız var. eğitim sisteminin durumunu, ekonomik darboğazı falan düşünürsek yüksek teknolojide bunun üstüne bir 10-20 yıl daha koyun.

    doğal olarak döviz yükselince her şeye zam gelecek. ne olacağını bekliyordunuz ki?

    bu arada üretimde dışarıdan ara mal, hammadde alınır. yalnız her şeyi dışarıdan alıp üretim yapıyorsanız orada ciddi sıkıntı vardır. burada firmalara da suç bulmayın, bu devletin üst makamlarındaki kişilerin zerre planlama yapmadığının göstergesidir.

    planlı ekonomi nedir diye merak eden varsa 1920-30'lu yıllarımıza veya çin'in bugünkü ekonomisine baksın.
  • manisa’da yaşayan biri olarak bu yerli markayı en son tercih ederim. ahmet nazif zorlu’nun çalışanlarına nasıl davrandığını, manisa organize sanayi bölgesinin ücret piyasasını nasıl etkilediğini, başka firmaların manisa organize sanayi bölgesine girmemesi için nasıl tehtidlerde bulunduğunu daha bir çok şeyi bildiğimden en son kullanacağım markalardan biridir vestel. dün reyis reklamını yaptı bugün zammı çakmış.
  • köküne kadar yerli bir firmanın yaptığı zamdır.

    inanmayan evine vestel yetkili servisi çağırsın. adamlar cayır cayır türkçe konuşuyor.
  • gaza gelip ciddi ciddi vestel marka bir ürüne o paraları verecek insanlar varmış demek. keşke %75 falan olsaymış zamlar haha.
  • yerli ve milli zamdır.
hesabın var mı? giriş yap