• tabi lan manyak mısın? yetmez bile:

    (bkz: 3 yaşında hala babasından harçlık alan tip)

    edit: başlığı açan bilezikleri çalıp gitmiş. başlık başa, kuzgun leşe..
  • sabah 2,5 yaşındaki kızımı karşıma aldım konuştuk.2,5 yıldır ekmek elden su gölden yaşıyor.üzerindeki sorumluluğu anladı ve hemen elemenonline sitesine girip cv'sini doldurmaya başladı.
    iş bulabilecek yazarların yeşillendirmesini diliyorum.
  • 16 yasindaki insanin calismasinin gerekliligiyle dalga gecenleri ortaya cikaran tip.

    goren de pasam hala oyun caginda sanacak. kendini gelistirecek bir is yapmayan 16 yasindaki gencin calismasi zaten olmasi gerekendir.
  • ben 16 yaşında ev geçindiriyodum. dalga geçilecek birşey yok. o zamanlardan insanın ne olacağı belli oluyor. ben lise 1'de ankara'da mavi halk otobüsünde muavinlikle başladım o zamanlar sen okumazsın anca şoför olur senden demişlerdi. şimdi üniversiteyi bitirdim iş beğenmeyip dolmuşçuluk yapıyorum. uzatmayım insan hayatına o günlerden şekil vermeye başlıyor.
  • 30 yaşında alanları tanıyınca şaşırtmayan durum.
    zaten normalde de şaşırılmaması lazım. 16 yaşında çocuk henüz lisededir. neyine şaşırıcaz ya da ayıplıyacağız.
  • 8 yaşında hala babasından harçlık alan çocuk kadar utanç verici değildir.
  • gayet normal bir durum yasi gereği alabilir tabi ki , çocuktur netice de..
  • ben ilkokuldan beri çalışıyorum, imkanı olan tüm velilere de öneririm. maddi durumunuz bunu gerektirmeyebilir ama özgüven anlamında müthiş bir deneyim sağlar çocuklara. ayrıca verilen harçlık çoğu aile için zul gelmeyebilir ama hayatı ve tek başına ayakta durmayı öğretir.
  • 16 yaşında da ben eğitim hayatıma devam ediyordum hem okul hem iş zor olur bir de babanın imkanı varsa hiç gerek kalmaz zaten babası çalışmasını istemez fakat yoksa ailesinin gücü çalışması lazım haklısın. ya da sisteme baş kaldırsın falan diyeceğim de biz yıllardır deniyoruz bir şey değişmedi.
  • bir çocuk zaten ülkemizde 16 yaşında çalışmaya başlamışsa kaderin sillesini daha en başından yemiştir, kaderi şimdiden bellidir. diyelim ki maddi durumunuz iyi olduğu halde, hayat deneyimi olsun, insanları ve bu hayatı tanısın diye çocuğunuzu çomar, embesil bir dolu cahil insanın altında çalıştırırdınız o zaman çocuğunuz çakallaşır, ahlaksızlaşır bir süre sonra sizin çocuğunuz olmaktan çıkar. mümkünse çocuğunuz bu hayatı görmeyecek bir sterillikte büyüsün, bunun için de para lazım. çok paranız yoksa ve arada kalmış biriyseniz bu tür yalanlarla kendinizi kandırırsınız, işin kötüsü bir süre sonrasında bu yalana kendinizde inanırsınız.
hesabın var mı? giriş yap