• bekir bozdağ'ın twitter üzerinden 10 tweet ile yaptığı açıklamadır. özetle tecavüz suçunun alacağı cezaların akp döneminde arttırıldığını savunuyor ve önergenin tecavüzcüleri savunmayacağını iddia ediyor.

    https://twitter.com/…zdag/status/799491891356172288

    özrü kabahatinden büyük kalıplarındaki açıklamasıyla çocuk gelinlerin meşrulaşmasını savunan bir açıklama yaparak beni aynı gün içerisinde 2. defa utandırmıştır.
  • şimdi küçük bir çocuk var tecavüze uğruyor.
    kız ile tecavüzcüyü evlendiriyorlar.
    düğün yapıyorlar.
    akp'li bakanlar düğüne gelip göbek atıyor.

    benim anlamadığım bunun neresi tecavüzü meşrulaştırmama!
    nikah yaptıktan sonra adamı hadım mı edecekler, idam mı edecekler, ömür boyu hapis mi verecekler...
    ne yapacaksınız sayın bozdağ!!!

    önüne gelen çocuklara tecavüz edip ''ben onunla evlenecem'' diye yırtmaz mı yaptığı iğrenç şeyden...

    ne olursunuz ne içiyorsanız bana da aynısından verin. kafası güzel belli yani...
  • sürekli "x demedik, y dedik" tarzı açıklamalar yapan, sürekli kandırılan ama sonra aslında o kadar da kandırılmadık diye açıklama yapan bir hukümet'ten yapılan hiç inandırıcılığı olmayan açıklamalar dizisidir.
  • ortamlarda yok de kim bilecek
  • "kızlık bozan" ne demek lan?? bekaret desen,ama pardon çomarlara hitapta bulunduğu için doğru seçim kelimeler
  • ahhh yeter ulan bir de internnet aciklamayla ilgili bir de fetö ve pkk nin algi yönetimi demiyorlar mi iyice deliriyorum. chp de bu yanlis anlamaya canak tutuyormus. ne fenasiniz siz be sapiklikta uçkur merakinda sinir tanimiyorsunuz. bu küçük yasta cocuklar nasil evlendirilir neden aile riza verebiliyor bu ulkede . aile rizasiyla cocugun evlenmesini kaldiracagina gidip bir de bu sekilde evlenmislere yardim etme ayagina bunu yaptim diyorsun . neyle besleniyorsunuz derdiniz ne sizin?birakin su israrla akp övmeyi hersey cözülüyor akp.diyince
  • aga bunların kız çocuğu falan yok mu ya? hadi çocuğu yok, akrabalarında da mı ufak yaşta çocuklar yok? yani benim akrabam çıkıp böyle açıklamalar yapsa gider döverim. baya bildiğin yumruk kafa girerim.

    yani insan bi düşünür. lan ya yarın benim kız çocuğumla birisi evlenmek isterse veya ona tecavüz ederlerse diye. çok ilginç. geberin gidin amk.
  • yürü be kim tutar seni....
hesabın var mı? giriş yap