• başlık: 18 mart 2024 oosterwolde'nin tutuklanmaması

    video

    detaylı açı

    edit:bu başlığın amacı: türk insanına, bu ülkenin vatandaşı olduğu, vergilerini ödeyen birey olduğu, anayasasında yazan ve doğuştan gelen yaşama hakkının varlığı hatırlatılıp, kendi ülkesinde bir yabancı tarafından öldürülme teşebbüsüne uğradığını ve fanatik aptallar yüzünden işlenen bu suçun kabullenilmemesi durumu farkındalık oluşturularak kamuoyu yapılması amaçlanmıştır.

    kendi vatandaşlık haklarından bi haber olan, yapılan haksızlıklara ses çıkaramayan, aşağılık psikolojisinden çıkamayan kıt beyinler engelleyip geçebilir.

    edit 2: öncelikle şunu belirteyim bütün takımlar benim zerre umrumda değil. insanlığı ikinci planda tutan, gözü dönmüş, takım fanatiği holiganlar..sözlerim size..

    şu yerdeki adam için bıçakla, silahla sahaya indi diye zırvalayanlar.. o anın fotoğrafı veya videosu nerede?

    arkadaş spor bu ya.. spor.. adı üstünde. sizin gözünüz dönmüş, insanlığınızı unutmuşsunuz..her şeyi kenara bırakın, takımları kenara bırakın. yerde zapt edilmiş bir insanın kafasına koşarak tekme atmak nasıl bir vicdandır? yapılan insanlık dışı bir davranış. bu işin takımı yok arkadaş, o tekmeyi yiyen kim olursa hakkını savunurum..

    infial yaratması gereken olay bu.. şu saatlerde bu futbolcunun göz altına alınması lazım.. vatandaş olarak bunun hesabını soramıyoruz, en temel olan yaşama hakkımızı savunamıyoruz.. öyle bir sindirilmişsiniz ki...

    5237 sayılı türk ceza kanunu: madde 86- (1) kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    edit3: ali yerlikaya / 12 trabzonspor holiganının yakalanması

    oosterwolde ile bu 12 trabzonspor holiganı aynı kefededir.
  • (bkz: yav he he)
    (bkz: ağla)

    edit: mesaj kutum fetöcü doldu. beslemelerine koyuyoruz sesi bunlardan çıkıyor.(bkz: swh)
  • zenginler ve elitler tutuklanmaz, tutuklanmak fakirlere özgü bir durumdur dediğim gerçekleşmeyecek olan olay.
  • yok yetmez idam istemiyle yargılansın
  • bi kere turk degil o taraftar, rum.. onu bi netleyelim oyle yesil renkli yapinca turk olmuyorsun..

    2. si kendin diyorsun, sahaya inen!!! saha da ne isi var o amipin?? oosterwolde ye tebrige mi geliyordu, sarilmaya mi???

    teroristin teki canli bomba gibi girilmesi yasak alana dalmis, futbolcularin ustune kosmus, futbolcular da kendini savunmak zorinda kalmistir..

    saha guvenligi bunlari tutmamis, musahale etmemis, teroristle futbolcu karsi karsiya gelmis, zopasini dayagini yemis cimlerle iftarini acmistir..

    algina sokayim.. otur sifir..
  • hem futbolcunun tutuklanması diye başlık açmış, açıklama olarak da sahaya inip "saldıran" türk taraftarı diye derdini anlatmış, hem de futbolcuyu tutuklamışlar güya.

    biraz ifade yeteneğinizi geliştirseniz mi acaba diyorum? saldırmasanız mı acaba?

    bilgi nerede? o yok tabi, bekliyoruz.
  • elinde bicakla mizrakla adam oldurmeye gelmis yuzu maskeli terorist picleri savunan ve buram buram maklube kokan orospu cocugu 6s li fetoculerin whatsapp gruplarinda pisirdigi basliklarin sonuncusu..
    sucu ve sucluyu ovme sucundan islem goreceksiniz memlekete adalet geldiginde. erdemin her baslik basina verdigi 100$ sizi kurtaracak mi gorecegiz..

    kupaniz da liginiz de ta fetullahinizin gotune girsin orospu evlatlari. futbolin gercek teroristi frderasyona bylockcu baskan atatan, her daim turk hakemlerinin arkasinda duran, her mac 4 kirmizi 2 penalti ortalamasiyla oynayan ve trabzonu ankaragucunu ve zamaninda ayni maklubeye kasik salladiklari butun fetoculerin takimlarini kendine metres yapmis maklubespordur. bak adini bile anmadim piclerin ama kendilerini cok iyi biliyolar.

    topcular 1 dk bile ceza alir da yalinin got lalesi takimi ligden cekmezse onun da ta amk..
  • nekadar mal ve gerizekali bir baslik

    siz olsaniz ne yapardiniz ?

    birde duygu kasiyor amk cocugu

    yok bilmem türk insani bilmem neymis

    not: gs

    düzetlem: sunuda demeden gecmicem - bu isin icinde ve bir sorumlusu mert hakan yandas denen karektersiz varsa onada yaziklar olsun…ulan biz ne hallere düstük amk
hesabın var mı? giriş yap