• öncelikle rezalet başlığı açmak bana da sağladığı için mng kargoya teşekkürü borç bilirim,
    erzurum'dan ayın 15'inde gönderilen kargo 17'si sabahı itibari ile dağıtım olacak akçaabat şubesine teslim edildi, gün içerisinde hangi saatlerde dağıtımda olduğunu ve "evde yoktunuz şubeden gelip alın" durumuna düşmemek için telefon ulaşıp dağıtım zamanını öğrenmek için 15. denememde şube yetkilisi ayın 21 de dağıtıma çıkacağını yani 7 gün sonra kargonun teslim edileceğini söyledi, ne kadar itiraz etsem de sorunu değil çözmek bunun bir sorun olduğunu kabullenmediler bile gayet normal onlar için.
    2. aşama da tabi ki merkezi arayarak şikayet kaydı oluşturuldu 7 günde teslim edilmesinin önüne geçmek için ama şikayet kaydı sonrasında size dönüş sağlanacak şekilde bilgilendirmeden 2 saat sonra merkez ile yaptığım görüşmede verilen bilgiye göre şikayet teslim edecek olan şubeye iletiliyor ve onların cevap vermesi bekleniyor iki gün içerisinde cevap vermezse bölge müdürlüğü şube ile iletişime geçiyor, bu süreç içerisinde hafta sonunu da olay akışına dahil edersek dağıtıcı şube yine söylediği gibi salı günü kargoyu ulaştırmadan önce hiçbir yaptırım uygulanmıyor.
    süreç ilerlerken mng çözüm merkezinin de sağladığı dönüşlerde şube ile görüşüldü 18'inde kargonuz teslim edilecektir denilmesine rağmen bugün kargo dağıtama çıkarılmadı ve çözüm merkezinin en parlak çözümü iletişime geçtiğimde hakaret işitip kime şikayet edersen et diyen şubeyi arayıp rica edin oldu,
    bu arada öyle dağın başı denilecek bir yerde de ikamet etmiyorum ama teslimat şubesinin keyfini beklemek zorundayım
hesabın var mı? giriş yap