• üst edit: tff bein el ele verip olaya kapatmaya çalışırken, onurlu gazetecilerin hala var olması duygulandırdı. icardi’nin ahlaksız hareketinin yakın çekim fotoğrafı da düştü. hani montajdı, bu da mı shop, nerede siyah eldiven.

    montajcılıkla suçlanan çocuktan, telefondan çektiğini kanıtlayarak ekran kaydı şeklinde videonun uzun hali geldi. aynen bu çocuk çok eğitimli birisine benziyor profesyonelce montaj yapabilecek kapasitede. gecekondu çocuklarının işi gücü yok, maç sırasında tweetler eşliğinde montajlı videolar hazırlayıp icardi’ye kumpas kuracak.

    montaj olmadığına dair en büyük kanıt olan yeni video geldi. hadi o video montaj, yeni video da mı montaj. tüm gün herkesi tehdit ettiniz, ama gerçekleri susturamazsınız.

    montaj diyerek akıl tutulması yaşayanlar için montaj olmadığına dair kanıt
    videoyu tiktokta paylaşan bir gsli taraftar. telefon kalitesi umrumuzda değil, hareket net ve açık. ahlaksız bir hareket.

    montaj olmadığına dair bir başka kanıt sağduyulu bir ankaragücü’lü taraftar sıcağı sıcağına olayı twitter’a döküyor. 3. kanıt

    ankaragücü galatasaray maçında icardi adlı şahsiyetin, kadın ve çocukların da olduğu ankaragücü tribünlerine yaptığı iğrenç harekettir.

    sadık, rvp, nouma gibi isimler bu hareketten cezayı aldı. hatta 2009 yılındaki olaylı derbide volkan demirel bu hareketten büyük ceza almıştı.

    bakalım tff yine üç maymunları mı oynayacak, yoksa bu ahlaksıza gereken cezayı verecek mi?

    ilgili iğrenç video

    ahlaksızlığın daha net hali

    edit: tabi ki bu ahlaksızlığı savunacak akıl tutulması yaşayan buruktaparlar gelecekti. bonucci ne ceza aldıysa onu alsınmış, yaklaşık her maçta yaşanan itme kakmayla tribünlere penis ve testis tutmayı bir görüyor galiba bu arkadaşlar. geçmişte hep bu ahlaksız olaylara ceza çıktı, itme kakmaya çıkmadı.
  • izledim hala şoktayım. korkunç gerçekten bir an çıkaracak diye çok korktum. icardi kapatılsın.
    edit : boşuna korkmuşum montaj çıktı. fenerbahçe kapatılsın o zaman.
  • videoyu izlemedim ama ankaragücü kesin haksızdır amk
  • ceza alacağı garanti olan harekettir. kimse bunu cezasız bırakamaz. ha ama alt sınırdan verirler. hatta mevzu galatasaray olunca, onun çıkarları için her kuralı çiğneyen tff cezayı erteleyebilir.

    not : galatasaraylıların ahlak algısı yoktur, sadece çıkarları vardır. bu hareketi kınamalarını beklemeyin. ciddiye almadan geçin gidin. onlar bu hareketi savunmak için şimdi whatsapp'tan metinler ayarlıyorlar.

    edit : şimdiki savunmaları montaj demek olmuş. demek ki, onların bile bu yüzü varmış bu hareketi savunamayacak kadar.
    gel gelelim, hareketi maç sırasında gören ankaragücü taraftarının tepkisi ektedir.

    https://twitter.com/…?t=fdaaljt1nvl3zvikhnraog&s=19
    https://twitter.com/…?t=x6l1oowupskvlut3ivp62g&s=19
    https://twitter.com/…?t=hzbjpsix8cgblotp4hmvdw&s=19
    https://twitter.com/…?t=r-qgpfk4gcvokfvsgvgufg&s=19

    aynı gün galatasaraylılardan birini twiti. ki galatasaraylılar bu elemanı linç ediyor.

    https://twitter.com/…?t=9stf4imozz3jzfg5tyi53q&s=19

    videoyu paylaşan kişinin açıklaması.

    https://twitter.com/…?t=qz6b7rcpajq50uxpcvhgmw&s=19

    edit 2: montaj olduğu söylenenlere başka bir açıdanaçıdan hareketin videosu.
    zaten hareketi yaptığı anda tepki geliyor kendisine.

    taraftarlar da zaten yaptığı şeyin ne olduğunu söyleyip küfrediyorlar.
  • ankaragücü galatasaray maçında icardi'nin kendisine gelen yabancı maddeye karşı rakip tribünlere yaptığı ahlaksız hareket.

    aynı hareketi yapan sadık çiftpinar 4 maç ceza almış, pascal nouma nin ise kariyeri bitmişti. bakalım gs üyesi mehmet büyükeksi ve tahkim kurulu bu skandal harekete ceza verecekler mi.
  • dalganın yerini değiştiriyor, her erkeğin yaptığı klasik bir hareket. tabi herkesin içinde yapmayız ama kendisi o an bilinçsiz refleks olarak yapmış olablir.

    nouma gibi tombala çekmekle kıyas kabul etmez.

    evet, adım polyanna.
  • klasik şort düzeltme hareketi değildir. etkiye karşı tepki olarak yapılmıştır. eğri oturup doğru konuşalım, cezalandırılması gerekir.
  • zamanında bu tarz hareketlerden ceza alan sadık çiftpınar, raul meireles, volkan demirel gibi isimler akıllara geldiği için ceza alması gereken hareket.

    terbiyesiz hadsiz. bir de kadın ve çocukların yoğun olduğu tribüne yapıyor bu hareketi. gerçi ne kadar onuru ve karakteri olduğunu iyi kötü biliyoruz.
  • hak edene hak ettiğini vermiştir.

    (bkz: oyna devam)
  • giydiği formanın renginden dolayı hiçbir ceza almayarak sonuçlanacak durum. bunu hepimiz biliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap