• üst edit eksi üç: ve tutuklandılar

    üst edit eksi iki: irfan değirmenci zanlıların tam isimlerini açıklamış..

    "şüphelilerden biri ali gündüz. ankara'da çalışma bakanlığı'nda iş müfettişi. diğeri semih soyalp, tai'de elektrik mühendisi, taksirli yaralama suçundan kaydı mevcut. digeri ilker karakaş, istanbul'da çalısma bakanlığı'nda müfettiş. ikisi görevi yaptırmamaktan 3 suç kaydı var."

    twitter

    üst edit eksi bir: bu gün iki çocuk babası bir insan yok yere iddiaya göre iki bürokrat ve bir mühendis tarafından öldürüldü. zanlıların kim olduğuna dair hiç bir bilgi verilmedi. haluk levent'in paylaşımları doğruysa olay çok daha vahimdir. sizden ricam başlığı diri tutmanız. adalet için.

    üst edit 0 : haluk levent'in paylaşımına göre onur şener'in katil zanlılarının isimleri ve çalıştığı kurumlar.. işte o isimler

    tweetin silinme ihtimaline karşı görsel

    üst edit:haluk levent'in ankara ahbap gönüllülerinden aldığı bilgiye göre sanatçıyı katledenlerden biri çalışma bakanlığında müfettiş, biri çalışma bakanlığında bürokrat ve biri de tai yani tusaş havacılık ve uzay sanayii aş'de mühendismiş. bu doğruysa eğer nasıl olur? bu yüzden mi katillerin kim olduğuna dair haberlerde en ufak bir bilgi kırıntısı bile yok? allah'ım sen aklımı koru...haluk leventin konuya ilişkin tweet'i..

    olay çankaya ilçesinde gerçekleşiyor. 3 kişi istek parçada bulunuyorlar. müzisyen parçayı bilmediğini söylüyor. sanatçıya mekandan evine gitmek üzere çıktığı esnada saldırıyorlar. boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan sanatçı hastanede kurtarılamayarak hayata veda ediyor.

    ülkenin çivisi çıktı. resmen teksas olmaya doğru gidiyoruz.

    kaynak

    sanatçının iki çocuğu varmış bu arada

    sanatçının kızı 5 yaşında henüz.. instagram hesabında resimleri var; dünya tatlısı, babasına da aşık bir kız çocuğu. şimdi kim nasıl açıklayacak babasına olanları o kız çocuğuna? o küçücük yürek nasıl dayanacak buna? kahroldum gerçekten kahroldum...

    edit 1: haber türk internet sitesinin son dakika olarak geçtiği habere göre sanatçı şarkıyı bilmediği için değil farklı bir tarzda söylediği için öldürülmüş. neresinden tutsan vahşet neresinden tutsan insanlık dışı.. kaynak

    edit 2: arkadaşlar bir şeyi belirtmem lazım. başlıkta, kurumların adının verilmesinin amacı kurumların kötülenmesi ya da bu kurumlarda çalışan binlerce insanın töhmet altında bırakılması değildir. amacım sadece böylesi güzide kurumlarda çalışan ve yüksek eğitimli olmaları beklenen bu kişilerin nasıl olupta böyle bir cinayette zanlı durumuna düşebildiklerini sorgulamaktır. bununla ilgili uyarılar geldiği için bu editi yapmak durumda kaldım.
  • (bkz: onur şener)
  • işinde ekmeğinde olan geçim derdindeki adamdan ne istediniz hayvanoğlu hayvanlar. allah da belanızı versin.
  • hayat bu kadar kolay mı lan? senin ben istek parçanı sikiyim. senin sikik istek şarkın bu adamın hayatından önemli mi ? yazık, bir can gitti hem de saçma bir sebeple. umarım müebbet yer ve ömür boyu acı çekersiniz.
  • bir istek parçanın insan hayatından daha önemli olduğu bir dünyada yaşıyoruz.
  • geçim derdinde ekmeğini kazanmaya çalışan adamcağızdan ne istediniz orospu çocukları... bilmediğini söylemiş ne yapsın... ülke o hale geldiki orman kanunları geçiyor.
  • düşünsene müzisyensin,dünyanın en naif mesleklerinden birini yaparken öldürülüyorsun.dünyanın neresinde vardır böyle bir şey,gerçekten var mıdır?ermenistan'da,yunanistan'da...hani onlar kötü ama biz iyi bir milletiz ya.yemin ederim o cahil dediğimiz arap ülkelerinde bile böyle bir şey yoktur.
  • cayyolunda 3 yıl yasadim. aklima bu şekilde bir olayın olabileceği tek yer geliyor.

    çok az bilgi olmasına rağmen haberde, akıl almaz bir olaydır.

    edit: galleria, yani daha ümitköy tarafında yaşandığı icin aklıma gelen yer değilmiş. yine kesin olmamakla birlikte, müzisyenin genelde cassetta isimli mekanda çıktığına dair bir entry okudum. bir müzisyen istek parça için öldürülüyor, tek bir haber var, oradaki bilgilerden bölük pörçük parçaları birleştirerek ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz.

    diğer başlıklar editi: mekan cassetta'imis bkz. (#143424454)
    onur şener
  • "balta girmemiş ormanlara hoş geldiniz," dedirten olaylar silsilesine bir ilave.

    yazıktır şu insanlara, gerçekten yazık!
  • yıllar evvel park caddesi'nde aynısı benim başıma gelmişti. mafyatik bir tip, bilmediğimiz bir parça isteğinde bulunmuştu. bırak çalmayı, daha önce duyup bildiğimiz bir parça bile değildi*. herif de yanındaki fahişesine şekil yapmak için tabağa üç dört tane mermi koyup bize doğru ikram gibi uzatmıştı. arbede falan çıkmamıştı da, sonra ne oldu bilmiyorum adam olaysız şekilde defolup gitmişti mekandan.

    öldürülen müzisyenin çocukları da varmış. ekmeğinin derdinde, kimseye zararı olmayan, müzikten para kazanıp geçinmeye çalışan bir insanı hangi yaşam formu neden sadece bir parça için öldürür ki? hiçbir sebep yokken, ansızın, beklenmedik ve belki de her zamanki gibi gayet sıradan bir günde adamın dünyadaki varlığı sona erdirilmiş. her yer ruh hastası ve katil dolu artık. umarım o herifleri diyarbakır cezaevi gibi bir yere düşürürler.

    huzurla uyusun. ailesinin başı sağ olsun.

    *adı geçen mekan ise, çokça sefer çaldığım sahnedir. burada bile cinayet işleniyorsa, mafyaların takıldığı gece kulüplerine gitmek şu dakikadan sonra g.t ister.

    **(bkz: #143427856)

    bu girdiye hak veriyorum. parayı sonradan görme, paranın getirdiği güçle tecavüz, cinayet gibi istediği her suçu rahatlıkla işleyebileceğini ve kendisine hiçbir şey olmayacağını zanneden bir güruh türedi. böylesi cinayet haberlerinde profillere bakıyorsun hiç şaşmıyor, hepsi hep aynı maganda katil tipler ve ümitköy, alacaatlı, çayyolu, incek gibi elit semtlerde artık bunlar cirit atmaya başladı. ki biz buralara nezih bölgeler, mekanlar der, diğer bölgelerdeki leşlikten şikayet ederdik. valla şu an kızılay bile buralardan daha güvenlidir desem abartmam. o lüks semtlerdeki mekan önlerine çekilmiş "siyah" lüks segment araçlar hep bu profildeki kekolar, inşaattan parayı bulmuş onun bunun zengin veletleri işte. çocukluklarından beri aileleri tarafından ne isteseler verilmiş, hayır diye bir cevabın ne olduğuna dair zerre fikri olmayan, hayatta istediği her şeyi edinmeyi şiar edinmiş adamlar bunlar. ceren damar'ı, şule çet'i, münevver karabulut'u öldüren profillerin karbon kopyaları her yerde geziyor artık.

    *** her ne kadar cinayet iddiasındaki kişiler bürokrat veya mühendis olsalar da maganda magandadır. fark etmiyor.
hesabın var mı? giriş yap