• enteresan şeyler oluyor.

    link
  • eşeklik etmiş sunucu. doğru tavır sergileyen kılıçdaroğlu'nu kutlarım.
  • azcık atar, gider, şov yapsa daha başarılı olacak olan siyasetçi.

    kendisini pazarlayamayan siyasetçi.
  • böyle bir durumda benim destekleyeceğim aday bırak yayından çekilmeyi öyle cevaplar vermeli ki oradaki sunucu acilen reklama girmek zorunda kalmalı.
    şimdi şu video facebook gruplarında "bakın bay kemal diyecek cevap bulamayınca nasıl kaçtı" gibi başlıklarla profilden profile gezip duracak. ya biraz şöyle kendini savun kemal bey. chp içindeki koltuk yarışında maşallah hakkınızı kimseye yedirmeden allem edip kallem edip koltuğunuzu korumayı başarıyorsunuz fakat iş cb seçimine gelince niyeyse bir türlü hakkınızı arayamıyorsunuz. hakkını arayabilecek olan birini aday göstermeye de sıcak bakmıyor gibi görünüyorsunuz. sizle ne yapacağız bilmiyorum.

    edit: hala "iyi insan, naif insan, norveç yönetecek adam" gibi yakıştırmaları gördükçe gülüyorum. demek size göre sunucunun bu başarısız "ironi" girişimi karşısında iyi akşamlar dileyip gitmesinin nedeni asaletindedir öyle mi * peki (bkz: chp'nin fantastik kurultay delegesi yapısı) bak bakalım o naif insan kendi koltuğu söz konusu olunca nasıl bir kurt siyasetçi haline geliyor. o naif insan fiyaskoları bini aşmış sezgin tanrıkulu gibi isimleri hala bu partide naiflikten mi tutuyor?
  • öyle bir yazılmış ki okuyunca kapıyı çarpıp webcam i kapatıp gitti sandım, iyi akşamlar demiş gitmiş sadece.
  • tam aksine, saçma sapan bir soruyu kibarca geçiştirmiştir.

    adamın gözlerinden senin soracağın soruyu silkeyim bakışı geçti resmen anlık olarak.
  • bunu da savunmazsın amk*

    gündemde olan ve polemik yaratan bir mevzu ile ilgili sunucunun sorduğu soruya gayet açık bir şekilde cevap verme fırsatı bulmuştur.
    ama cevap vermemiştir.

    ne güzel sakin sakin cevap ver sustur diğer at kafalarını;
    iyi akşamlar dileyince polemik uzuyor başka bir şey olmuyor.
  • ulan ben de kalkti canli yayinda, kavga dovus, bir hisimla studyoyu terk etti sandim. sizin yapacaginiz algiyi sikeyim!
  • benim anlamadığım, bu olay olalı 3 saatten fazla olmuş, bu video niye yeni düştü ve bu ana haber yayınının tamamı niye krt youtube kanalına yüklenmemiş.

    olaya gelirsek, savaş kerimoğlu espiri bir dille man adasına gidecekmisiniz tarzında bir göndermede bulundu, ama olaya öyle bir girdi ki sanki kılıçdaroğlu'na tıpkı aktrollerin yaptığı gibi kayıp 8 saat üzerinden laf sokmuş gibi oldu. kılıçdaroğlu ise cevap vermek yerine yayını terketti.
  • şurada muharrem ince olsa sen tayyip iktidar olmadan önce 3 ay amerika'da ne arıyordu diye sordun mu diye yapıştırırdı. türkiye'nin kaderi 73 yaşında bir moruğun ellerinde olmamalıydı.

    valla aklıma muharrem'in nagehan'ı renkten renge çevirdiği oturumlar geldi. şu partinin başında muharrem olmalıydı.
hesabın var mı? giriş yap