• ivedilikle soruşturma açılıp şampiyonlukların gerçek sahibi galatasaray'a iade edilmesi gereken sezonlardır.

    2001 sezonu: fenerbahçe ligin son maçında samsunspor karşısında yenik duruma düştüğü maçı ilginç bir biçimde kazanıyor ve şampiyon oluyor. aynı sezon içinde, ilk devresinde 3 gol yiyerek geriye düştüğü antep maçını ikinci devre 4 gol atarak kazanıyor. bu arada gaziantep başkanı fenerbahçe kongre üyesi celal doğan'dır. antep maçın ikinci devresinde pas bile yapmayarak kalelerini fenerbahçe gol atsın diye açmıştır. maçın özetini izleyenler tiyatroyu ayrıntılı bir biçimde göreceklerdir. samsun maçından sonra aziz yıldırım kendi ağzıyla "maçların sahada kazanılmadığını öğrendim" beyanında bulunmuştur. ligi 2. sırada bitiren galatasaray'ın şampiyonluğu çalınmıştır.

    2003 sezonu: beşiktaş'ın 100 yaşına bastığı sezondur. kötü durumda olan beşiktaş 100. yılın hatırına alattin çakıcı'nın hakemleri tehdit etmesiyle ligi 2. bitiren galatasaray'ın şampiyonluğunu çalmıştır. alattin çakıcı bu durumu itiraf ettiği halde hiçbir soruşturma yapılmamıştır.

    http://www.hurriyet.com.tr/…ngin-gorusmeleri-226928
  • madem böyle bir iddia atıyorsun ortaya o zaman 96-97 sezonundan günümüze kadar bütün sezonlar incelensin. butun tsyd. türkiye kupası vs. hepsi incelemeye alınsın. şaibe karıştıran her takimi alt liglere düşürmeyenin mk. hatta 80 li yıllardan itibaren araştırılsın. ligde takım kalmaz. hatta en çok şaibe bulaştıran kapatılsın var mısınız? türkiye'de adı şaibelere karışan ama hiç oralı olmayan bir takım var. siz sütten cıkmış ak kaşık diğerleri tü kaka. hadi oradan geçiniz yemezler.

    not: tinerspor

    edit: madem çalınan sampiyonluklardan bahsediyoruz 86-87 92-93 96-97 03-04 sezonları ivedilikle incelensin ayrıca. dua ve himmet ile adı anılan takımın her maçı her transferi ayrı ayrı şaibelidir. haluk ulusoylar, mehmet ağarlar, ahmet çakarlar, vahap beyazlar, malatya'da arabalar çantalar . görüyorum ve artırıyorum hasan kabzeler, oscar cordobalar, imparatorlar, serdar bilgili, aziz yıldırım, yildirim demirören, bu listeye ümit öztürk de eklendi hepsi araştırılsın efsane dedikleri kisiler terör örgütüne üye olmaktan yurt dışına kaçmış bunların ayrıca incelenmesi gerekmektedir. öyle çamur at izi kalsın demek ile olmuyor. he ayrıca aklıma bir soru geldi yer yüzünde gelmiş geçmiş bütün maçlarda hakem tarafından gol yiyen 2. takım gösterin siz haklisiniz diyeceğim. eğer bir sidik yarısı söz konusu ise kadınların kesin ve kesin kaybedeceği yarışmadır.
  • tiyatronun oynandığı maç. 2001 sezonunda neler döndüğü açıkça bellidir.

    https://www.youtube.com/watch?v=yrybaelz-z0

    antep'li savunma oyuncuları atılan toplardan kaçmakta hatta üzerine gelen topları bile bacak aralarından geçirip fenerlilere teslim etmekteler.

    geriye doğru her sezon araştırılsın. en çok emeği çalınan takım galatasaray çıkacaktır.
  • 2003-2004 sezonu ali aydın 2 penaltı çalarak beşiktaş'ın kazanmasını sağlıyor. üstteki tinerci içeride dışarıda yendik diye utanmadan yazmış. bak bakalım nasıl yenmişsiniz. beşiktaşlı futbolcular çalınan penaltılara inanamıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=bzmhjnnnl0g (ahmet hassan penaltıya inanamıyor)

    şampiyonlukların galatasaray'a teslim edilmesi gereken sezonlardır. her şey belgeli görüntülü.
  • 2001 sezonu: fenerbahçe ankaragücü’ne teşvik primi göndermiş, futbolcular aldığını kabul etmiş hatta ersun yanal’ın teşviği dağıttığını iddia etmişlerdir.

    2003 sezonu: zago gibi bir adam kırmızı kart görmemiş, ibrahim üzülmez rakip oyuncuları üstüne doğru çekip kendi lehine faul almış, galatasaray beşiktaş maçında galatasaray’ın 2 net penaltısı verilmemiş, sinan engin’in ilişkileri sayesinde bjk şampiyon olmuştur. alaattin çakıcı ve sinan engin’in konuşmaları resmi tapelere yansımıştır.
  • 4-3lük gaziantep maçında tribünde olan birisi olarak maçın özetini değil devre arası da dahil tamamının izlendiğinde şike, yatma vb ile alakası olmadığını söylerim. özeti izlendiğinde, özellikle de önyargılarla öyle düşünülmüş. 80li dakikalarda fenerbahçeli mert çizgi üstünden top çıkarıyordu. bizler inandık siz de inanın tezahüratı o maçta devre arasında çıktı. sakıp özberk (ga teknik direktörü) ikinci yarı hoparlörden tezahürat yapılıyor diye bas bas bağırıyordu.
    hayır, 4-3lük maç dendiğinde hangisi diyen bir takım olmasa neyse.
    asıl örnekleri görmek isteyen 2010-2011 sezonunda trabzon - gaziantep veya buca veya karabük maçlarıyla, aynı takımların fenerbahçe ile oynadığı maçları izleyebilir.
  • fazla maklubenin kafa yapmasıdır. seni gidi yosma seni, siktir.
  • hiçbirisi 96-97 sezonunda istanbulspor aleyhine verilen penaltı kadar şaibeli değildir.
  • şampiyonlukları şaibeli olan takım taraftarları ortaya küfür ve hakaretlerden başka bir şey koyamadıkları için durumun ne kadar haklı olduğu görülmektedir.

    kağıt üzerinde ak ve temiz, vicdanlarda kapkara sezonlardır. vicdan ve hakkaniyet sahibi her futbolsever bu sezonlardan utanç duymaktadır.
hesabın var mı? giriş yap