• 2010-2011 sezonu spor toto süper ligin ilk yarısında trabzonspor'un yakaladığı puan avantajı göz önüne alındığında son derece yakın bir olasılıktır bu. kısıtlı kadrosuna rağmen geldikleri bu nokta takdire şayan gerçekten. yalnız yanlış bilmiyorsam 3 büyükler ile deplasmanda karşılaşacaklar. bu bir handikap yaratabilir bir ihtimal.

    geçtiğimiz sezon bursaspor için açmış olduğum benzer başlık sonrası şampiyon olmuşlardı. belki yine ayağımız uğurlu gelir.

    (bkz: 2009-2010 sezonu şampiyonunun bursaspor olması)
  • beşiktaşın yeni transferleri ile trabzonsporun yakalamış olduğu şampiyonluk avantajının bir nebze de olsun azalacağını düşündüğüm ihtimal. biliyoruz ki top yuvarlaktır.
  • şampiyonluk için 75 puanın yeterli olduğunu düşünüyorum . ilk yarıda 42 puan alan trabzonsporun ,geriye kalan 16 maçtan 32 puan alabilecek gücü var .
  • bir fenerbahçeli olarak bu sezona dair en büyük temennimdir. bu temennimde ise en büyük pay şüphesiz şenol güneş'indir. milli takımımızı dünya üçüncüsü yaptı, futbolculuk kariyeri ortada, bunlara rağmen hiçbir zaman ego sahibi olmadı. efendi gibi işini yaptı, polemiklerden kaçındı. disiplinsiz hareket sergileyen futbolcularını dahi kazanma yoluna gitti.

    ayrıca çocukluğumdan beri trabzonspor'u hep mhp'ye benzetirdim. çünkü siyasette mhp ne ise futbolda da trabzonspor odur. yıllardır ne iktidara gelebildiler, ne de siyaset sahnesinden silindiler. mhp 1999 seçimlerinde kazara iktidar ortağı olmuştu. ancak trabzon bu sene kazara değil tamamen hakederek şampiyon olma yolunda ilerliyor.
  • deplasmanda zor ama mutlu geçen iki haftadan sonra şampiyonluk için umutlarım arttı .iki maçta da atılan gollerden sonra tüm takımın sevgi ve umutla kenetlenmesi ve alınan galibiyetlerin kötü havayı dağıtması ile artık iyiden iyiye yolumuz açıldı. şimdi ya fener diyeceksiniz , bende diyeceğim ki : bir tarafta sevgi ve inançla kenetlenmiş bir takım varken ,diğer tarafta milyon dolarlık primlerin gazıyla oynayan bir takım var .ve benim düşünceme göre ,inanç ve bağlılık her zaman paraya karşı galip gelir.bu yüzden bu sezon inanıyorum ki şampiyonluk bordo mavililerin olacak .
  • onur kıvrak'ın sakatlanması sebebiyle gerçekleşmesi zora giren hadise. bu tolga zengin ile lig bitmez..
  • bu yolda bir engelin daha aşıldığı düşünülürse çok uzak olmayan ihtimal. can-ı gönlden istiyoruz efendim.
  • geriye kalan 6 haftada, liderlik koltuğunda trabzonspor'un oturacağı muammadır. hayır yapacağımız tüm maçlar gözüme zor gözüküyor, fenerbahçe'nin tüm maçları da kolay gözüküyor..şaibeden falan değil ama..cidden böyle bu..

    o yüzden pek de olası görünmeyen durumdur..

    şimdi kalkıp kötüleyecek olanlara şunu söylemek istiyorum. 6 haftada oynanacak maçlar için, rakiplerimize yatacak yatacak diyosanız, şampiyonluktan vazgeçip, işinize, gücünüze dönün. yok yatmayacaklar diyosanız, biz onları yendikten sonra yattı, domaldı, ot-bok geyiği yapmayın..
  • dün akşam oynanan 16 nisan 2011 fenerbahçe gaziantepsor maçını seyreden fenerbahçeli olsun olmasın herkesin artık anlaması gereken gerçek. ben fenerbahçeliyim mesela, herşey gün gibi ortada o yüzden bugün oynanan trabzonspor bursaspor maçını seyretmiyorum bile. sonucu da zerre sikimde değil. trabzonspor günündeyse kazanır, değilse berabere biter, ya da bursa alabilir. normal bir maç çünkü üç ihtimalli.

    ama eminim ki fenerbahçe şampiyon yapılmayacak. trabzonspor şampiyon olacak. evet, burak yılmaz'ın inanılmaz performansı olsun diğer oyuncuların emekleriyle olacak, şenol güneş'in türk futbolunun yüz akı bir adam olmasıyla olacak. bütün bunlarla beraber fenerbahçe de olabilirdi çünkü onlar da en az trabzonspor kadar, hatta onlardan daha da iyi oyun sergileyerek hakediyor bu şampiyonluğu.

    özetle, yattı kalktı aldı verdi muhabbeti değil bu.

    fenerbahçe çok iyi oynuyor, çok iyi mücadele ediyor, ama önü kesiliyor / kesilmeye çalışılıyor.
    trabzonspor çok iyi oynuyor, çok iyi mücadele ediyor, ama önü kesilmiyor müdahele edilmiyor.

    fark bu.
  • takriben 9,5 saat sonra gerçekleşmesini umduğum olay. fenerbahçe son hafta sivasspor yerine başka bir takımla oynasaydı daha iddialı konuşabilirdim lakin mecnun odyakmaz gerçeği beni bu kadar iddialı olmaktan beri tutuyor.
hesabın var mı? giriş yap