• turizm sektöründen gelen absürd ve akıl yoksunu açıklamalar krizin ne denli derin olduğunu gösterir şekilde. anlaşılan geçen yılın bu dönemine göre rezervasyonlar düşmüş ve tünelin ucunda ışık yok ki saçmalamalar başlamış. adettendir, itfaiye ve hortum diyorum.
  • ne bekliyorsunuzki dedirten açıklamadır, öyle başa böyle turizmci.
  • sex shoplara şişme bebek satan amcamın o zaman yurtdışından gelen fahişeler de yasaklansın diye yandaşlık yaptığı krizdir. "zaten işler kesat, kimse zikmelik şişme bebek almıyor, 100 dolar daha verip rus'a gidiyor, bizim bebeği kim alacak 200 liradan o zaman. buradan başbakana sesleniyorum, neticede biz bu ülkede üretim yapan taş üstüne taş koyan, bu ülkeye güvenmiş yatırımcılarız. ülkeye gelecek yabancılarla sevişeceklerden devlet 100 dolar daha vergi alsın" dedi.
  • an itibariyle ilgili kisileri cnnde aglatan kriz. adam ciddi ciddi yasaklansin harc konsun falan diyor. ahahahhaha aman itfaiyeee kosss
  • an itibari ile cnn türk'de mirgün cabas ile konuşulan hadise..

    cemil uğurlu meşhur harç fikrini öne süren arkadaş ekranda.. kendisi ardarda 3 kelime kullanıp cümle kuramıyor.. ve bu adam mağdur olmasın senin benim verdiğimiz vergiler kullanılacak..

    böyle adaletin anasını sikiym..
  • işlerine gelince serbest piyasa, demokrasi, chp camileri ahır yaptı, işlerine gelmeyince milletin yurtdışına çıkışını yasaklayalım zihniyetinin yaşayacağı, ülkenin belli bir kesimi tarafından sevinçle beklenen ve çekirdek eşliğinde seyredilecek olan kriz.
  • haftalardır turizm hakkında konuşuluyor da, ben asıl mobilya ve kapı sektöründe ciddi bir kriz olduğunu biliyorum, görüyorum. bu ne demektir biliyor musunuz, inşaat sektörü yavaşladı görece demektir, sonumuz hayrolsun.
  • benden sonra 24 sayfa yazıldığını hayretler içinde gördüğüm krizdir..

    vay arkadaş

    ne kadar aktif sözlük yazarı varsa gelmiş sırayla bu vizyonsuz ve yasakçı zihniyete itfaiye ve hortum ikilisini kullanmış.

    niyetim yoktu ama bu akşam yapılan o hanzo açıklamadan sonra yurtdışında tatil yapmaya karar verdim. yurtdışı tatili ile ilgili tavsiye ve bilgi vermek isteyen yazarlar ciddi ciddi yesillendirirse sevinirim.

    hadi bakalım
  • gun gecmiyorki ac otelci tayfasi yeni bir supersonik oneriyle gelmesin, neymis son bomba yurt disina cikis komple yasaklansinmis, demiyorki ben fiyatimi makul seviyeye cekeyim, buyuk aileler icin promosyonlar yapayim, kafami calistirayim yok, cozum ne basit yurt disina cikisi yasaklayalim yerli turist bizim sikindirik tesisimize bokundirik hizmetimize mecbur kalsin, aferin canim kafan cok guzelmis gule gule kullan
    iste bu gibi dahiyane cozum onerisi olan akli evveller yuzunden tarihin en buyuk krizini yasamali bu sektor ve bu mal degneklerinin hepsi batip yok olmali bu sektorden
    hortumla isi biten ciksin kasiyor
  • neden şaşırdığımızı tam olarak anlayamadığım hede. ülkemizde ne zaman bir kriz durumu olsa, bir aklıevvel çıkar ve bombayı patlatır. (bkz: vestel'in ithal telefonlar için vergi talep etmesi) kimse, ben bu hizmeti nasıl iyileştiririm derdine düşmez, varsa yoksa herkes bana mecbur kalsın, seve seve benim malımı alsın der. valla 3 çocuğum var, pasaport, vize masraflarının da farkındayım, ama bu sene tatili yurtdışında yapmak için elimden geleni yapacağım, sırf şu tiplere inat...
hesabın var mı? giriş yap