• premier lig vs. çakışması yaşanmazsa ssport 'da saat 21.00 'da yayınlanacak. jack miller lider olarak başlayacak. geriden başlayacak favorilerin ön sıra mücadelesi yarışı heyecanlı kılacaktır diye düşünüyorum.*
  • jack miller' a çok büyük haksizlik yapilan yaris. böyle bir rezillige nasil müsade ediliyor, anlamiyorum. ertelenme sebebine güvenlik nedeniyle yazmalari ise tam sinir bozucu. kardesim yagmur lastikleri ile çiktilarsa gride, o lastiklerle sürecekler. sürücü ve takimlar kafalarina göre sergiledikleri ' durun beyler yanlis teker takmisiz, geliyoruz birazdan' tavrindan ötürü cezalandirilmali.

    edit: su anda start pozisyonlarinda bir degisiklik yapiliyor, ama kriter nedir bilmiyorum.
  • amk şımarık piçi marquez bir yarışta 3 farklı ceza alarak tarihe geçti. sonu marco simoncelli gibi olacak sonunda!
  • marquez tüm yarışı resmen dağıttı. bir yarışta 3 farklı ceza alarak da tarihe geçti. iyi bir yarışçı, bir şampiyon ama sorumsuz, şımarık bir adam. gridde sevilmemesinin sebebi de bu. hırsından 2 kişiye çarptı bugün, birisi düşmedi ama rossi düşerek yerini kaybetti.
  • marc marquez kendinden nefret ettirmeye devam ediyor. bir yarışta 3 ayrı ceza. reji dahi adama ayar oluyor ve kaza,ceza ...vs. hariç ekrana getirmiyor. sakatlanması amin.
  • akıl almaz olaylara sahne olan motogp yarışıdır.

    dorna 'nın aklını başına devşirmesi lazım, resmen tarla otlatan çoban kıvamında yönetiyorlar yarışları, hatta düzeltiyorum, çoban daha hakimdir sürüsüne.

    start tam bir komedi.. miller'ın gariban gariban bakışlarına bön bön bakmakla yetindiler..
    marc'ın motoru durdu, çalıştırmak için çabalarken yarış yönetimi adama açık açık "pit'e git" dedi, herif dinlemedi, motoru pistte ters çevirip yerine döndü, startı verdiler hiç bir şey olmamış gibi.. sonra marc'a pitten geçiş cezası verdiler geri gittiği için.. peki yarış yönetimini dinlememenin bir cezası yok mu? anlaşılan yok =)

    üstüne aleix'e ayı gibi girdi.. bunu tek başına yapmış olsa 1 sıra cezası verip devam edebilirlerdi, hatta belki hiç bir ceza verilmezdi, belki 1sn sürenden düşecek denirdi vs vs.. ama filmi başa saralım, bu adam perşembe'den beri pistte saatli bomba gibi gezdi.. vinales'i öldürüyordu, dovi'yi biçiyordu, pit'te high-side oluyordu adam az daha, pit yolunda napıyorsun evladım sen? yarış direktörlerinin pilotları babamın beni bahçede koşarken izlediğinden farklı izlemesi lazım.. adam tehlike yaratıyor pistte.
    yarışta dovi dahil bir kaç isim kaçtı adamdan, dümdüz yol verip çekildiler bununla uğraşılmaz diye.. sonunda kaçmayan birini de düşürdü.

    işin kötü yanı, ben bişey yapmadım ki edalarında açıklamalar yapıyor.. özetle:
    1. ben istediğimi yapabilirim.
    2. rahatça yalan söyleyebilirim, gözünün önündeki hakemin pite git dediğini görmediğini söyledi.
    3. rossi kazasında hiç bir sorumluluğum yok, pist ıslak ben napayım.

    bunlar emilio alzamora 'nın bu çocuğu getirdiği noktanın özeti..
    çok büyük bir yetenek, yuhalana yuhalana bitirecek kariyerini. (bu olaylardna kariyeri bitecek demiyorum, böyle sürecek kariyeri diyorum) padokta sürekli orospu çocuğu diye bağırdı tribünler vale'nin garajına giderken..
  • resmen gridin şımarık çocuğu bu marquez denen pezevenk, 2015 yılında sepangda rossi ile olan olayları da unutmadık, dornanın şerefsizi.

    yavşak.

    forzavale !!!
  • motogp tarihindeki en ilginç yarışlardan biri oldu.

    tam açtım izleyeyim diye, bir baktım en önde bir pilot var, diğer bütün pilotlar en arkada. meğerse girişi kaçırmışım ben, olay şuymuş; yağmurdan dolayı jack miller dışındaki herkes yağmur lastiğiyle çıkmak istiyor. sonra pistin slick için uygun olduğunu düşünüyorlar. 23 pilot pit alanına itiyor motorları. slicklere geçiyorlar. ama yarış yönetimi 23 pilotun pit alanından başlamasının saçma olacağını düşünüp gridden başlatmayı uygun görüyor. fakat pramac ducati takımı ve jack miller bu durumun bütün avantajlarını boşa çıkaracağını söyleyip itiraz ediyor karara. yarış yönetimi de jack miller'ı en önden başlatıp geri kalanları 5 hat geriden başlatıyor.

    marquez de sanırım üst üste 2 tane ceza aldı yarışta. bir tanesi yarış başında motoru stop edince tekrar çalıştırmak için önce ileri sonra geri itmesi sonucunda pistte ters yöne gittiği için* (pitten geçme cezası), diğeri de sonlara doğru rossi'ye hamle yaparken küt diye yandan bindirip düşürmesi ve puan potasında bitirebilecekken 19. sıraya düşürmesi sebebiyle (30 saniye kadar ceza aldı).

    motogp'nin hatırlanacak yarışlarından biriydi valla.
  • bu kadar hızlı motor kullanan adamların efendi olmasını beklemek garip olurdu herhal.
hesabın var mı? giriş yap