• ekşi sözlük ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım

    nice güzel başlıklar altında güzel entrylerde buluşmak dileği ile

    iyi bayramlar efendiler
  • ekşi sözlük bayramlaşma başlığı.

    küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öper küslerin barıştığı kavgaların edilmediği şeker gibi huzurlu mutlu ve bereketli bir bayram dilerim.

    ramazan bayramınız mübarek olsun.
  • cümleten :))

    ulan ya millet iyi bayramlar deyince gülesim geliyor bu şerefsiz yüzünden.
  • cümleten hayırlı bayramlar.
  • herkese iyi bayramlar sozluk saglik ve afiyetle beraber
  • niyet ettim allah rızası için bayram namazı kılmamaya, ameno
  • islam dininde oruç tutmak farz kılınmıştır. farz oruç olarak da ramazan orucu tutulmaktadır. ramazan orucu, ramazan ayında tutulur. ramazan ayı boyunca bir ay sürmektedir. oruç imsak vakti ile akşam ezanı vakti arasında tutulmaktadır. oruç tutmak en önemli ibadetlerden biridir. insan sağlığının korunmasında da faydaları bulunmaktadır.

    ramazan ayı boyunca tutulan oruçlar ramazandan sonraki ay olan şevval ayında son bulur ve bu yeni ayın ilk üç günü bayram olarak kutlanmaktadır. ramazan bayramı üç gün sürmektedir. ramazan ayı sonrasında ramazan bayramı orucun sevincinin yaşandığı aydır. bu ayda müslümanlar her bayramda olduğu gibi birbirlerini ziyaret ederler. birbirlerine ikramda bulunurlar.

    ramazan bayramı üç gün sürer. bu bayramda oruç tutmak haramdır. çünkü bayramın herkesle birlikte kutlanması gerekir. birlik ve beraberliğin pekişmesi, barış ve huzur ortamının sağlanması gerekir. ramazan çok kıymetlidir. ramazanı ramazan yapan oruç, teravih kadar bayramdır.

    bayramda insanlar dayanışma halinde olur, yardımlaşır ve paylaşmaya devam ederler. sosyal ilişkiler kurar ve akraba ilişkilerini kuvvetlendirirler. ramazan bayramı, ramazan ayı kadar beklenmektedir. ramazan ayı oruç ayı olarak mutlulukla geçer. bayramda da bu mutluluk zirveye ulaşır. bu mutluluğu bütün müminler paylaşır
  • bayram namazına gitmek için kalkmış olanlar nasıl da belli. :) herkesin bayramı mübarek olsun. nice güzel bayramlara inşallah.
hesabın var mı? giriş yap